ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !

בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים אמרה לי שאני בביוץ ( הגיע קצת מוקדם מהצפוי)
    לא קיימנו יחסים בימים שלפני הביוץ. האם ה"ביוץ" ישרוד עד הערב ? לא כל כך הצלחתי להבין מהחומר באינטרנט האם ניתן להיכנס להריון ביום שבו רואים ביוץ ( ואם ראו בבוקר האם ישרוד עד הערב ? )
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אי אפשר לדעת בוודאות. אם הוא רק התחיל בבוקר יכול לשרוד עד הערב. אם הוא התחיל אתמול אז אולי לא. המלצה שלי מנסיון זה לקיים יחסים כל החודש יום כן יום לא. להרבה אין גוף כמו שעון וחבל לפספס... מחזיקה אצבעות
  • היי,

אם יש לכם הזדמנות לקיים יחסים היום אז אני לא הייתי פוסלת. אי אפשר לדעת. מקסימום תיהנו מזה
  • תודה בנות !
    אתמול היה הנוזל שלפני הביוץ אז אני מקווה שישרוד עד הערב ( סליחה מראש על התיאור)
  • בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה