חזה גדל ללא כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שאלה
    אני אמורה לקבל מחזור ביום חמישי וכבר יום אחרי הביוץ התחילו הריצות לשירותים ומשישי אני כבר קמה גם בלילה
    מיום שלישי שעבר הבטן שלי כבר נפוחה
    ואני גם לא מסוגלת לגעת בקולה וכמובן העייפות
    היום בבוקר בדקתי את החזה כי הרגשתי שהוא קצת גדל וגם בעלי אישר את זה, אבל לא היו כאבים

רציתי לדעת אם למישהי זה קרה שהחזה גדל אך לא היו כאבים

פשוט פעם קודמת שהייתי בהריון לפני חצי שנה(אני אחרי הפלה) החזה התחיל לכאוב כבר יום למחרת הביוץ וגדל

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • אצלי יום לפני האיחור במחזור כבר אמרו לי בעבודה שגדל לי החזה ולא הרגשתי כאבים... היום אני מרגישה אותם יופי יופי
  • ?
    תודה
    היה נראה לי מוזר שהחזה גדל קצת ואין כאבים כמו פעם קודמת
  • כל הריון שונה מהקודם, לי גדל החזה אבל לא היו שום כאבים :)
    בהצלחה
  • אני מחכה כבר בקוצר רוח שיגדל
  • כן אני יודעת
    מקווה לגלות שכל התסמינים זה באמת הריון
    זאת תהיה מתנה לבעלי ליום ההולדת ביום חמישי
    Yadi לא לכולן הוא גדל ויש כאלה כמו אצל אחותי שבקושי גדל והיא נשארה עם אותה מידת חזיה כל ההריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה