יואו איזה תסכול !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במקום המחזור הגיעה הפרשה מוזרה חומה וצמיגית.. בהתחלה כאבי בטן כמו מחזור אבל חסרים מהרגיל, אין לי חשקים, רק עייפות אבל לדעתי זו עייפות שהצטברה כי אני לא ישנה כל כך אוב בשלושת השבועות האחרונים .. עשיתי שתי בדיקות ביתיות בהפרש של יומיים שתיהן יצאו שליליות.. חושבת שעשיתי מוקדם מדי. יש סיכוי שזה השתרשות?
13 תגובות
עמוד 1
  • תחושת התסכול בתקופה הזאת היא בלתי נמנעת... ההכתמות יכולות לנבוע מאלף ואחד דברים והכל יכול להיות. כל מה שיש לנו לעשות הוא להתאזר בסבלנות, לחשוב חיובי ולעקב וללכת להיבדק בעוד כמה ימים או לעשות בדיקת דם. את באיחור כבר? של כמה ימים?
  • ה״מחזור״ הגיע באיחור של 4 ימים. במקום דם רגיל אדום, יוצאות הפרשות חומות וריריות (מצטערת על התיאור זה מזכיר לי קצת כבד עוף חי, כמובן קטן יותר). ההפרשות נגמרו כמעט. הן היו יום וחצי, עכשיו הייתי בשירותים וההפרשות האלה היו מלוות בטיפה דם אדום מעורבב בחום .. כבר לא יודעת מה כן לחשוב מה לא לחשוב
  • ללכת לרופאת משפחה לקחת הפניה לבדיקת דם לראות הריון לדעתי
    זה יול להיות השרשה, זה יכול להיות מחזור מוזר, זה יכול להיות הריון שלא השתרש, זה יכול להיות הרבה דברים ממה שלי יצא לשמוע... אני מחזיקה אצבעות שזה מה שאת רוצה
  • בדרך למיון.. לבדוק הכל. אעדכן בהמשך

מה שאתה משדר ליקום, זה מה שיקרה
  • היי מותק
    גם לי אחרי ההפלה בחודשים הראשונים זה קרה, הפרשות חומות חומות בלי דם,
    אבל אחר כל הגיעה המכשפה לצערי:(

מאוד מקווה שזה לא זה ושאכן תבדקי בבשורות טובות
    אבל: תצפה לטוב ביותר ותתכונני לגרוע מכל!!
    בהצלחה
  • ביליתי את הלילה במיון.. עשו בדיקת אולטראסאונד וראו שהחליטה להתמקם לי שם ציסטה לא מזיקה, הרופא אמר שזה שלב מוקדם מדי בשביל לראות הריון או שק לפחות.. עשו לי בטא בשתן, יצא שלילי..
    השאלה הנשאלת היא עד כמה אמינה הבטא בשתן לעומת בטא בדם?
  • בדיקת בטא בשתן זה כמו בדיקה ביתית

תקשיבי גיסתי נכנסה להריון כשיש לה ציסטה והיא נעלמה לה בהריון... אז לא להוריד הילוך אבל כמובן שלטפל בזה.
    תחכי עוד כמה ימים אם לא תקבלי ( בעזרת ה') אז בדיקת דם, מאמי זה הכי אמין שיש!!!

מחזיקה לך אצבעות, תעדכני
  • אני רוצה להכניס לך קצת אופטימיות לסיפור.
    לי הייתה ציסטה בגודל של 4 ס"מ. ככה גיליתי שיש לי בעיה שנקראת שחלות פוליצסטיות. לא בטוח שזה המצב אצלך אבל שווה לבדוק.
    רופא מומחה ידע לזהות. אני הלכתי למישהו באופן פרטי בת"א (אם אני מעוניינת אני אתן לך את השם).
    ואז הוא אמר לי: "את תקחי הורמונים ואני מבטיח לך שאת תיכנסי להריון צי'ק צא'ק". באותה נקודת זמן, לא אני האמנתי ולא בעלי האמין אבל המשכנו לנסות. חודשיים לאחר מכן נכנסו להריון והיום יש לי ילדה מדהימה בת שנה ו-4 ואני עם מספר שתיים ב"אפייה" שבוע 7+1. (שני ההריונות בעקבות שימוש באותו הורמון שהרופא ההוא המליץ עליו)
  • הציסטה היא לא בעיה, היא בגודל של 16 מ"מ משהו כזה ..
    הוא גם אמר לי שהיא לא מזיקה, וכבר היו לי בעבר.
    אני לא מנסה להיכנס להריון בכוונה.
    אני אסביר את הסיפור מההתחלה.
    (זה הולך להיות קצת ארוך)

ווסת אחרונה ב17.7.
    התחלתי לקחת גלולות מליאן, חודש ראשון של הגלולות אחרי שנה וחצי שלא נגעתי בהן. מעולם לא היו תופעות לוואי לגלולות מעולם הגוף לא דחה גלולות או דרש תקופת זמן להסתגל אליהן.
    במהלך החודש פיספסתי גלולות (אני נמצאת במסגרת מאוד עמוסה מ5 בבוקר עד 12 בלילה על הרגליים) לקחתי גלולות באיחור של מספר שעות..
    אחת הפיספוסים היה ביום הביוץ, ביום שלפני, באותו היום וביום שאחרי קיימתי יחסים.
    הרגשתי את הביוץ היטב בדיעבד שאני חושבת על זה ואז לא הבנתי מה הכאבי בטן הללו. מה שמוזר שגלולות אמורות למנוע את הביוץ, לדעתי הביוץ לא נמנע כי פיפסתי ולא לקחתי גלולות בזמן.
    יום רביעי (לפני שבוע) ב6.8 סיימתי את החפיסה בת ה21 גלולות ועשיתי הפסקה של שבוע. מיום רביעי שעבר ועד עכשיו (עבר שבוע ויומיים) לא קיבלתי מחזור עדיין.
    היית בטוחה שהמחזור אמור להגיע יומיים שלושה אחרי שאני מסיימת את החפיסה, והייתי בטוחה שאני כבר באיחור. יום ראשון בערב עשיתי בדיקה שיצאה שלילית וגם בשלשי בבוקר שגם כן יצאה שלילית. ביום ראשון בערב התחילו הפרשות בצבע חום כהה, בניגוב היה חום בהיר מדי פעם עם הפרשות צמיגיות גם כן בצבע חום. הייתי בטוחה שזה הווסת שהגיע וזה הסימנים המקדימים (אף על פי שהפעם היחידה שהיו לי הפרשות כאלה זה שנכנסתי להריון לפני 3 שנים), ההפרשות נמשכו יום וחצי-יומיים ונפסקו. בערב הגעתי למיון בעקבות כאבי בטן תחתונה כמו דקירות בהפנייה של רופא, עשו לי בדיקת שתן הבטא יצא שלילי. לא עשו בטא בדם משום מה. הייתי במיון נשים, עשה לי בדיקת אולטרסאונד פנימי, לא מצא כלום חוץ מציסטה לא מזיקה ליד השחלה השמאלית. אמר שהיא לא מהווה בעיה ולא כלום. הוא אמר ביום שלישי שאני בכלל עדיין לא באיחור של המחזור רק ביום חמישי..
    והנה אנחנו ביום חמישי והמחזור לא מגיע, אולטרסאונד לא מראה כלום כי כנראה מוקדם מדי, בטא לא מראה כלום.. מצד אחד זה לא הריון מצד שני מה זה ???
  • תעשי בדיקת דם לגילוי הריון. גם אם ההריון מאוד קטן ולא ניתן לראות אותו באולטרסאונד ניתן לראות כמות קטנה של בטא בבדיקת דם.
  • יש סיכוי שההפרשות האלה זה היה מחזור?

מה שאתה משדר ליקום, זה מה שיקרה
  • לא הבנתי, את לא מנסה להיכנס להריון?? את בלחץ כי המחזור לא הגיע????

בכל אופן, אם את רוצה להסיר ספק, תעשי בדיקת דם. אחותי עד שבוע 7 עשתה בדיקות ביתיות שיצאו שליליות.... זה לא וודאי בכלל הבדיקות שתן, תעשי בטא בדם וזה יסיר את הלחץ ואת החוסר וודאות הזו.

לפעמים, המחזור מאחר בגלל לחץ, אולי אם תרגעי קצת אז הוא יבוא.....
  • אני לא מנסה .. אם יבוא אז יבוא מבורך, אם לא אז סימן שזה יגיע בפעם אחרת..
    אבל אני רוצה כבר לדעת מה זה לעזעזל.. כביכול כל הסימנים מראים שכן אבל זה לא..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה