עייייייייפה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי בנות אני פשוט לא מצליחה להחזיק את עצמי אני כל כך עייפה אני לא מתפקדת בעבודה..
    במיוחד אחרי ארוחת צהריים אני בכלל גמורה...
    והבוס שלי כל היום על הראש שלי, הוא מן הסתם לא יודע עדיין ואני מתה כבר לספר לו רק כדי להוריד אותו ממני הוא שיגע אותי כבר!!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך,גם אני ככה תשושה כל היום, הדבר היחיד ששיפר את העייפות זה שנכנסתי למיטה ממש מוקדם אפילו אם לא בשביל לישון אלא לנוח לכן כל הזדמנות שיש לך בבית תנוחי כמה שיותררררררררר.
    ובארוחות צהריים אל תאכלי דברים כבדים -תנסי שיהיה קל,פירות,ירקות,אורז,או סנדביץ ואז בבית תאכלי שוב-זה גם טוב לפצל ארוחות.
    ותשתי רק מים והרבה.
    עוד טיפ אחרון-שמתי לב כשהמזגן שלי היה על 25 הרגשתי עייפות וגלי חום וכל פעם שאני מורידה אותו ל20 אני מרגישה רעננה יותר ופחות עייפה.

מקווה שזה יעזור לך!

• רציתי לרשום בול באותו הנושאא... עייפות ... ואני רק בהתחלה.....
    ואני בקושי מצליחה לתפקד היום לא הלכתי לעבודה בגלל שלא יכולתי יותר

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
    [
  • תאמת שאני לא סובלת מזגנים... אני לא יודעת מאיפה את אבל אני מירושלים וממש לא חייב להדליק פה מזגן... כשאני עוברת למשרד השני באמצע היום אני שמה ארוך כי הם מפעילים מזגן... אבל בלי קשר אני מנסה לישון צהריים כשאני מגיעה הבייתה ופשוט לא מצליחה

• יעלושה יקרה!
    אני כלכך מזדהה איתך! איזה שבוע את??
    בצהריים אני כבר לא מצליחה להחזיק את עצמי בעבודה, והמנהלת שלי עדיין לא יודעת על ההריון כי אני רק בשבוע 8 +3.....
    עד עכשיו היה לי תירוץ של המצב הביטחוני, אני דרומית..... והייתה גם התחשבות בשעות, יכלתי לצאת מוקדם....
    זו ממש התלבטות אם לספר לה או לא כדי שהמצב יהיה מובן ולא יראה כאילו אני לא מתפקדת.....
    שמעתי שהעייפות גדולה בתחילת ההריון, אבל לא תארתי לעצמי שעד כדי כך=)
  • אני בשבוע 5+6, אצלי 2 בנות מהעבודה יודעות אז הן קצת מקלות עליי אבל הבוס שלי ממש מעיק בשבועיים האחרונים ולא רק לי אז באמת אין לי כוחות אליו הוא פשוט מתיש את כולנו אבל אצלי זה מורגש בצורה שונה משאר הבנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה