הרבה מידי מים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת חוששת: מאז ומתמיד הייתי שותה הרבה במים במהלך היום, קרוב לוודאי יותר מהממוצע. עכשיו בהריון יצא לי ממש לשים לב לכמויות: אני שותה בערך 5 ליטרים של מים (לא שותה כלום חוץ ממים) בממוצע. נורמלי? אני אמורה להילחץ? תודה מראש...
4 תגובות
עמוד 1
  • זה נראה שהכל בסדר כי ללא הריון את שותה יותר מכל אדם אחר אז מן הסתם שתשתי בהריון יותר.
    אם את ממש חוששת תעשי בדיקת סוכר רק כדי לשלול בעיית סוכר ולהיות רגועה.( אני יודעת שסוכרתיים נוטים לשתות הרבה מאןד מיים).
  • תודה על התשובה! אני כרגע בשבוע 22 אז יש לי עוד זמן עד הבדיקות סוכר למיניהן (נכון?). בבדיקות דם רגילות רמות הסוכר שלי נמצאות בטווח נורמלי לחלוטין.. אני ממש מקווה שאני לא עושה שום נזק!
  • התכוונתי לבדיקות הרגילות שאת עשית בתחילת ההריון. אם הן תקינות, אין לך מה לדאוג לדעתי. להפך- המים זה החמצן של התינוק תשתי כמה שיותר:))) כמובן שתמיד את יכולה להתייעץ עם הרופא נשים שלך:)
  • אה גם הבדיקות ההן היו תקינות.. אני אראה את הרופא שלי בעוד כמה שבועות, מקווה שהכל יהיה בסדר! תודה רבה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה