יחסי מיון בהריון - מעט מביך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 18. החשק שלי מופיע לעתים לא ממש קרובות. בעלי לעומת זאת אוהב שהמלאתי ב"מקומות הנכונים" לפי דבריו ונמשך אליי יותר ויותר ככל שההריון מתקדם לו.

זה קצת מעיק. אם זה היה תלוי בו, הוא היה רוצה כל יום. בכל הזדמנות שאנחנו לבד הוא נוגע בי וממשש אותי. הוא פשוט חם שחבל על הזמן.
    אני יודעת שכיף להרגיש נחשקת וזה, אבל עדיין... יש גבול... דיברתי איתו על זה כמה פעמים. זה יכול להחזיק יום-יומיים ואז שוב הכל מתחמם...
    עצות, בנות?

1 תגובות
עמוד 1
  • אין לי עצות חכמות , זה בעיה בהריון כי החשק יורד , אבל זה משתפר קצת עם התקדמות ההריון , לגבי בעלך , אני יודעת על מה את מדברת וזה יכול ממש לעצבן אפילו , אבל לדעתי אין ממש מה לעשות חוץ מלהסביר את התחושות שלך , קצת קשה אני יודעת ,אבל לפעמים בהריון אפילו ממש נגעלים מהבעל ,יכולה רק לשלוח לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה