שאלה... קצת ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אשמח אם תוכל להשיב לשאלתי.
    וסת אחרונה ב-8/6. כחודש לאחר מכן ביצעתי בדיקת דם להריון - יצאה שלילית. כמה ימים לאחר מכן ביצעתי בדיקה ביתית, יצאה שלילית. ב-20/7 הלכתי לרופאת הנשים לאחר שהוסת איחר ביותר משבוע, הרופאה ביצעה לי US ואמרה שהכול נראה תקין ושככל הנראה דילגתי על ביוץ ועל כן עלי להמתין עד להגעת הוסת ללא כל התערבות רפואית. כמו כן, שאלתי את הרופאה אם נראה שאני לפני ביוץ, היא אמרה שרירית הרחם והעובדה שלא נראו כלל זקיקים, לא מעידה על ביוץ קרוב.
    ב-8/8 בצהרים החלו הפרשות חומות, שהפכו ביום שלאחר מכן להפרשות ורודות שנראו רק בניגוב והמשיכו ככה עד היום, בא נגיד שתחבושת אחת הייתה מספיקה לשלושת/ארבעת הימים האלו.
    בהנחה וזו וסת - יש סיבה לכך שהיא כל כך חלשה? ואם זו וסת, זה אומר שהביוץ היה ב-25/7, מה שאומר שב-US שהרופאה ביצעה חמישה ימים קודם לכן הייתה אמורה לראות לפחות זקיקים?
    בינתיים אני עייפה מאוד לאורך כל היום ומרגישה מידי פעם דקירות בבטן התחתונה בצדדים.
    איך להתייחס לזה?
    תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יכול לדעת האם היה או לא היה ביוץ, ייתכן שהמחזור איחר והיה חלש בגלל שלא התרחש ביוץ באותו חודש. מסיבה זו הרופאה לא ראתה זקיקים ו/או ביוץ שעומד להתרחש.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה