חדשה פה! כמה שאלות של מתחילות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות!

לפני כשבוע גיליתי את שני הפסים, כאשר לפי החישוב מחר אני מתחילה שבוע 9. מה שמדאיג אותי הוא שלאחר המחזור האחרון, כאשר הייתי בשבוע וחצי איחור, עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, ולכן הרשיתי לעצמי לשתות...
    מתי הבנתי שאני בהריון? רק אחרי שהאיחור המשיך וכאמור כבר עברו 9 שבועות סה"כ מאז המחזור האחרון, שזה אומר ששתיתי בערך בשבוע 5 ומשהו (שזה בעצם אמור להיות השבוע הראשון של העובר...).
    כמובן שמעכשיו אני מתנזרת לחלוטין מאלכוהול, אבל עד כמה זה נורא? מצד אחד קראתי שבשלב המוקדם הזה עוד אין שליה וכו', אבל מצד שני אומרים שהשלבים שהאלכוהול הכי יכול לפגוע, זה בהתחלה..
    אז מה אתן אומרות, אני יכולה להיות רגועה?

ובקשר לרופא נשים, יש לי תור לימים הקרובים לבדיקה ראשונית, מקווה שזה לא מאוחר מדי. האם צריך לעשות בדיקת דם ולהביא לו את התוצאות או שאת התוצאות של בדיקת הדם מפרש רופא המשפחה?

תודה :)
2 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב קודם כל... רציתי להגיד שאם אחרי איחור משמעותי הבדיקה הייתה שלילית אז יש מצב שבייצת מאוחר וההריון שלך יותר התחלתי משבוע 9.אני אומרת זאת למקרה שתלכי לאולטרסאונד והעובר לא תואם לשבוע לפי הספירה של המחזור שלא תבהלי.
    ולגבי האלכוהול אל תדאגי..זה לא נורא ולא אמור להיות נזק
  • מסכימה עם נטש, לא נראה לי שהצלחת להזיק לעובר. וגם לגבי הביוץ המאוחר שיכול להיות שקרה אצלך:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה