הפלה מאיימת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז חזרנו עכשיו מהמוקד, לשם הופניתי בעקבות הכתמות (שבוע 8+2). הרופא בדק אותי וראינו דופק, בנוסף אמר שניכר שמדובר בדימום ישן (לפי הצבע) ושאין דימום אקטיבי. כששאלתי אותו אם זה אומר שהכל בסדר הוא אמר: "לא, הכל לא בסדר. מה את לא מבינה? זו הפלה מאיימת". מה הייתן עושות (לא לגבי היחס הדוחה של הרופא, אלא לגבי מה שאמר?). אני כ"כ רוצה את ההיריון הזה!

14 תגובות
עמוד 1
  • אם ראו דופק אז הכל בסדר!
    הפלה מאיימת זה שיכול להיות מצב של הפלה חס וחלילה ולכן את צריכה לנוח, להימנע ממאמץ ולשתות הרבה מים.
    לבת דודה שלי היה מקרה כזה ויש לה היום בת מהממת.ראו דופק אז הכל בסדר רק תשמרי!
  • איזה רופא אידיוט!!! סליחה הייתי חייבת להתייחס לתגובת הרופא......
    כמו שלבנדר אמרה, זה טוב שרואים דופק, ואת צריכה לנוח!
    יש לך אפשרות לקחת חופש מהעבודה לכמה ימים? שבוע?
    והכי הכי חשוב זה לחשוב בחיוב על ההיריון הזה ולא להספיד אותו
    בטוחה שזה לא קל..... אבל זה אפשרי...
    אם את צריכה תמיכה, אוזן, מילה טובה, אשמח להעניק לך אותם.....

סתם משהו נחמד ששמתי לה אליו, אנחנו בדיוק באותו שלב בהריון

למרות שאני לא מכירה אותך, שולחת לך חיבוק גדול ואוהב
  • לבנדר וחןחן29 אתן מקסימות ואתן לא יודעות כמה הרגעתן אותי!
  • רופאים יכולים להיות מאוד לא רגישים כשזה נוגע להריון בשלב כזה מוקדם כי הם מרגישים שגם ככה הם לא יכולים לעשות כלום כדי לעזור לך...במיוחד אם זה גבר..
    אני רשמתי את זה בשרשור אחר, לא זוכרת אם לך אבל היו לי הכתמות משבוע 5 עד 10. זה היה כבר נדמה שזה לא הולך להיגמר עד שיום אחד זה נפסק.. כך שלפעמים זה באמת ארוך
  • יואייייי רופאים מפגריםםםםםםםםםם אני בשבוע 9 הלכתי לרופא דחוף בגלל שהיה לי דימום ממש כמו מחזור היה שם רק רופא אחד שקיבל דחופים רופא חסר רגישות ומפגר ולא ידע להגיד לי למה הדימום הזה רק אמר לי לנוח.
    עכשיו לאחר שקראתי באינטרנט ובדקתי הבנתי שזה יכול להיות רק הפלה מאיימת עכשיו אני פשוט נחה בבית ושומרת על עצמי... תעשי גם את כך תקחי חופש מהעבודה ותנוחי א חייבת!!!!!!
    גועל נפש החוסר רגישות של הרופאים היום.
  • גם לי אמרו בתחילת ההריון שהיו לי הכתמות לפחות 3 פעמים שיש לי סכנה להפלה, ואמרו מליון פעם ״הפלה מאיימת״ ונכנסתי ללחץ ועכשיו הכל בסדר מקווה שימשיך כך:) ובהצלחה גם לך :)
  • קודם כל הוא חוצפן והייתי מתלוננת!!!
    מה זה היחס הזה במיוחד כלפי אישה הרה

• לי היו דימומים גם בהריון הראשון וגם באחרון - בהריון האחרון קיבלתי נרות פרוגסטרון כדי לחזק את ההריון.

והיחס של הרופא הוא באמת מתחת לכל ביקורת

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • היי. בדיוק כמוך אני בלחץ. אני שבוע שש +3. ההכתמול באות והולכות. היה לי יום ראשון דימום קל רצתי למיון. ומאחר ולא ראה עוד דופק. אמר לי שיכול להיות שמדובר בהפלה מאיימת או שזה עוד מוקדם מידי. אתמול היה לי תור לרופאת נשים שלי. היא בקושי ראתה דופק אמרה שהוא עוד חלש ועלי לבוא בעוד שבוע. אמרה שכרגע זה נראה בסדר אבל זה כמו שבוע חמש וחצי. היו לי כמה ימים בלי כלום והיום שוב הכתמות. אומנם הכמות מעטה. אבל אחרי שקראתי מה שאמר לך. גם אני בלחץ. מקווה שנעבור שתינו הריון תקין ובסוף עוד נצחק על הרופאים.
  • סליחה שאני אומרת את זה אבל על איזה רופאים דפוקים אתן נופלות , פשוט מעל כל ביקורת , למה ישר לפסול את הריון , להשתמש במילה הנוראית הזאת , כל רופא נורמלי ינסה כל דרך אפשרית כדי להציל את הריון ולתמוך בו ,יש נרות , זריקות . איך אפשר להסתמך על זה שזה יעבור בעצמו ולא לנסות לעצור את זה, אצלי בהריון הנוכחי גם היו הכתמות משבוע 5 (לפני שראינו דופק) נתנו לי ישר נרות פרוגסטרון פעמיים ביום , אך הן המשיכו אז נתנו לי בנוסף גם זריקות פרוגסטרון כמעט עד שבוע 15 ,הזריקות עזרו לי ישר , אך רופא התעקש להמשיך עד שבוע 15 , וגם את מינון של נרות וזריקות הורדנו בהדרגה. מאחלת לך כל הלב המשך תקין וקל.
    /]
  • אני אישית שומעת על לא מעט שעברו את זה אז מנסה להתנחם בזה ולחשוב שהכל יהיה בסדר. אבל אצלי עדיין לא ראו דופק אז עד שלא יראו קשה לי לחזור לסדר היום. הראש שלי כל הזמן עסוק בזה. נראה לי שמה שאני יעשה זה פשוט אלך למרפאה פרטית כאשר היחס שם אישי. ולא דרך הקופת חולים שכל פעם צריכה לקבוע תור לרופאה שלי חודש לפני ואחרת להיות כל פעם אצל רופא אחר. נותר לנו להתפלל להריון תקין שיעבור בהצלחה!

• אתן מקסימות ואני מרגישה כ"כ נוח שיש לי את המקום הזה לחלוק בו את החששות שלי, תודה.

הייתי היום אצל הרופא שלי, המקסים, המרגיע, התומך, ויצאתי ממנו רגועה ומאושרת! הדימום הפסיק, ראינו דופק והעובר אפילו זז (הכל מצולם
  • איזה יופי. איך אני שמחה בשבילך!! כמה זה מרגיע!
    זה גם מעודד אותי ונותן לי תקווה שהכל יהיה בסדר. כי מה שתיארת בדיוק מאפיין את מה שאני עוברת ואני עכשיו בשבוע שש + 4. מתפללת ששבוע הבא יראו דופק.
    אמן לכולנו המשך הריון תקין ובריא!

• אני ממש שמחה לשמוע! זהו מקווה שתרמת את מנת הלחץ שלך ושאר ההריון יהיה משעמם נורא....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה