מיון או לחכות להרגיש טוב?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כתבתי כאן כמה פעמים .אני בשבוע 7 לא מתפקדת בכלל!! הבית מוזנח ואני לא יכולה לאכול.אני רק שותה.יש לי בחילות נוראיות עם חולשה משביתה.האם בנות כאן חוו את זה? ללכת לרופא? מיון?
6 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לרופא , זה משהו טבעי הבחילות. בואי נקווה שלא תצטרכי לעבור שמירת הריון בקצב הזה... מיון? יש עוד זמן
  • היי
    ממש מבינה אותך הרגשתי פשוט סמרטוט כל ההתחלה.. אני במעין תקופת ביניים אז עובדת חצי שבוע ויחסית יכולה לא לבוא אם לא רוצה וכל הזמן חשבתי מה הייתי עושה אם הייתה לי עכשיו עבודה תובענית...
    את יכולה ללכת לרופא, מהניסיון שלי לפחות הם מאוד מזלזלים בזה ופשוט אומרים שככה זה בתחילת ההריון. אם הבחילות ממש מקשות עלייך תוכלי לקבל פרמין או משהו אחר שבטוח לשימוש.
    תנסי בכל זאת לאכול מה שמקל, למצוץ הרבה לימון, כל דבר שאולי יכול טיפה טיפה להקל אפילו לכמה דקות...
    חיבוקים, זה נוראי!!
  • לדעתי תלכי לרופא לשלול התייבשות

• תחילת הריון הינה קשה ומעייפת מניסיון.
    שהבית יחכה העיקר שיחזרו לך הכוחות.
    אני הייתי כך עד שבוע 14.
    שיהיה בהצלחה
  • תודה על התגובות בנות:)
  • אני כמעט בשבוע 23 וסבלתי בט-י-ר-ו-ף מבחילות משתקות והקאות עד שבוע 15 בערך. לא הצלחתי לאכול כמו בנאדם, לא הצלחתי לתפקד בבית ובעיקרון הייתי שפוכה במיטה מהרגע שהחזרתי מהעבודה. שנאתי כל רגע. אבל אני יכולה לומר לך שפתאום יום בהיר הכל פחת עד כמעט נעלם. עדיין תוקפות אותי מידי פעם בחילות אבל ממש לא באותן פרופורציות. אז שתדעי שזה בהחלט עובר!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה