שיתוף- אמאלהההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,

יש לי אפליקציה כזו בפלאפון והיא אומרת כמה ימים יש עד הלידה - היום הסתכלתי והיה כתוב .....76 ימים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

עוד לא בחרתי בית חולים (יש לי סיורים בסוף החודש במאיר ולניאדו),
    עוד לא היינו בקורס הכנה
    עוד לא דיברתי עם אף דולה / לא החלטתי מה אני רוצה בעניין הזה
    יש עוד מלאאאאאאאאאאאאא דברים שלא קנינו

אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
13 תגובות
עמוד 1
  • 76 ימים זה חודשיים וחצי
    בלי לחץ, זה מלא זמן
    אם לא עשית קניות - זה הזמן
    בחירת בית חולים וסיור בחדרי לידה - עושים בסוף שביעי תחילת שמיני, כך שאפילו את מעט מקדימה...
    קורס הכנה ללידה, יכול להיות שאת מפספסת כי זה תאריכים ספציפיים ואפם את לא תרצי את המקוצר (בזמן) אז לא נראה לי שיהיה לך זמן לארוך (בזמן)
    את רק בתחילת הזמן לעשות את הדברים הסופיים
    76 ימים זה מלא זמן

• תודה mashiach את ממש חמודה !

דברים גדולים כבר יש לנו/ קנינו (מיטה, שידה, עגלה, אמבטיה) וקיבלנו מלא בגדים כבר...

אבל את כל הדברים הקטנים עוד לא קנינו (דברים לבייבי, בקבוקים מוצצים מגבות שמנים ומשחות לא יודעת....כל אלו...)

ועוד לא קרובה לסיים עם כל הדברים שרציתי לחדר מבחינת עיצוב וכאלה....

אבל נחמד לדעת שאני לא בפיגור משמעותי עם בחירת בית החולים....
  • איזו מצחיקולה ,אצלי אפקציה אומרת שנשארו 27 ימים ועדיין חסרים לי דברים(כמו משחות ,שמפו , טיטולים,בגדים שאני צריכה להוסיף לקניה שכבר עשיתי) לגבי בית חולים אני גם לא סגורה , לא עשיתי סיור אבל אלי הכי קרוב אסף רופא שאני פחות רוצה שם למרות שאת בכור ילדתי שם וקפלן שאליו אני נוטה יותר להתחבר לא יודעת למה בלי קשר שהספקתי כבר במהלך הריון להשתפז בגלל צירים שהיו לי. לא הלכתי לקורס הכנה ללידה ולא דיברתי עם דולה ועכשיו בטח כבר מאוחר . אז יש לך מלא זמן להכל,בהצלחה ,רציתי לשאול על בית חולים למה דווקא לניאדו ומאיר הם הרי די רחוקים אחד מהשני? יש סיבה מסיומת??
    /]
  • איזו מצחיקולה ,אצלי אפקציה אומרת שנשארו 27 ימים ועדיין חסרים לי דברים(כמו משחות ,שמפו , טיטולים,בגדים שאני צריכה להוסיף לקניה שכבר עשיתי) לגבי בית חולים אני גם לא סגורה , לא עשיתי סיור אבל אלי הכי קרוב אסף רופא שאני פחות רוצה שם למרות שאת בכור ילדתי שם וקפלן שאליו אני נוטה יותר להתחבר לא יודעת למה בלי קשר שהספקתי כבר במהלך הריון להשתפז בגלל צירים שהיו לי. לא הלכתי לקורס הכנה ללידה ולא דיברתי עם דולה ועכשיו בטח כבר מאוחר . אז יש לך מלא זמן להכל,בהצלחה ,רציתי לשאול על בית חולים למה דווקא לניאדו ומאיר הם הרי די רחוקים אחד מהשני? יש סיבה מסיומת??
    /]
  • הי

אני גרה ממש קרוב למאיר אז הקרבה מושכת אותי חחחח

ולניאדו כי הייתי שם כשאחותי ילדה שם והתרשמתי לטובה, אבל לא כל כך בא לי על הנסיעה.......

• אהה הבנתי , בהצלחה מותק.
  • מרגו, ילדתי לידה ראשונה באסף הרופא ואני ל-א ממליצה!
    הייתי בהיריון בסיכון אז חשבתי שבגלל כבר מכירים את הסיפור שלי יהיה לי שם הכי טוב
    הייתה לי מיילדת רעה שהשאירה אותי בחדר לבד עד רגע הלידה והתנהגה אליי ממש ברוע, רצו לתת לי זירוז בילי לבדוק לי פתיחה בסוף נתנו לי זירוז בפתיחה של 10 עם צירים סדירימ לחינם ובכלל עשו לי ואקום. בסוף לא היה חדר פנוי אז זרקו אותי במסדרון לבד שאני יא יכולה לקום ואף אחד לא עבר לידי אפילו כי לא הייתי בחדר . עד שעות הביקור שאמא שלי הגיעה וכעסה.. ובסוף העליתי חום 40 מעלות והייתי צריכה להשאר עוד יומיים
    וכבר ממש עמדתי להכנס לדיכאון כי כבר זה היה להישאר שבת בלי בעלי ולא אישרו לי לעבור למלונית יחד איתו
  • מעייני 23 , אני גם ילדתי את בכור שלי שם וגם ממש לא אהבתי את יחס , הלידה עצמה סך הכל בסדר (ילדתי ב22:20 בלילה) אבל אחרי לידה בלילה רצתי פיפי , קראתי מלא זמן לאחות אפילו לא ניגשו אלי , התחלתי לבכות אז אחת הבנות בחדר , התעוררה ולקחה אותי לשירותים, פתאום אחות נזכרה להגיע כעסה עלי למה קמתי מהמיטה , אז הבחורה הזאת נכנסה בה ואמרה שעה היא קוראת לך , מה את לא שומעת מסכנה כמעט לא עשתה פיפי במיטה, גם בתינוקיה היו כמה אחיות פשוט עם התנהגות פשוט גועלית , לא הצלחתי להניק בהתחלה בגלל שהפטמה הייתה שקועה וילד לא הצליח לתפוס ובכה ובמקום לעזור , צעקו עלי למה לא דאגתי לפטמה מסיליקון , שתביני לידה ראשונה , בחורה בת 20 , שוק, תפרים , מאיפה אני אמורה לדעת דברים כאלו . בקיצור חיכיתי כבר לעוף הביתה. אז תתארי לעצמך למה אני ממש לא סגורה על אסף רופא וכל זה היה כמעט לפני 15 שנה.
    /]
  • וואו בנות התיאורים שלכן זה נראה לי הסיוט הכי גדול שלי.... ובטח של כל מי שעוד לא ילדה. עם כאלה סיפורים לא ברור לי למה כן ללדת שם?
    אם אתן מהמרכז יש לכן הרבה אופציות, עדיף לנסוע עוד טיפה לא? מרגו הלוואי שתהיה לך חוויה טובה יותר זה נשמע איום ונורא.

וגם לי 76 ימים עד הלידה נשמע ממש טיפה!!! אבל נראה לי כל ההתעסקויות האלה כל כך כיפיות, וגם מעבירות את הזמן עם דברים שקשורים להריון, מחכה כבר להיות בשלב שמחפשים מה לקנות והולכים לקורסים וסדנאות...
  • אמרתי כבר כמה חמודות כולן פה ?? וכמה כיף לי בפורום הזה??? :)
    אז הנה
  • וואוו אני מתה כבר שהאפליקציה תראה לי עוד 76 ימים... פתאום זה יהיה מוחשי, אבל עדיין זה מלא זמן!!!
    סיורים בבתי חולים אני עשיתי בסוף חודש שביעי בערך, אפילו יותר מאוחר. את כל הדברים הקטנים לבייבי יש לך עוד מלא זמן לקנות. לא יודעת בקשר לדולה/קורס הכנה ללידה כי לא עשיתי (החפירות באינטרנט ובפורומים הספיקו לי באופן אישי
  • תאמיני לי שני 76 ימים עד לידה זה מספיק זמן וממש לא טיפה,אני עשיתי את הזמנה רק לפני שבועיים. קורס הכנה ללידה אני לא עושה (הספיק לי האינטרנט) וגם סיורים לא , בסוף הכל תלוי על צוות שאת נופלת בו ביום הלידה . ולגבי אסף הרופא אני בספק אם אלך ללדת שם שוב , ברור שעדיף לנסוע עוד טיפה , לא להתבאס שוב , אבל עוד פעם זה תלוי בהרבה גורמים שלא תמיד בשליטה שלנו. ועוד פעם את יכולה לבוא לבית חולים מסוים להתרשם לטובה ולהחליט עליו וביום הלידה להתמודד עם צוות אנטיפתי ולא מספיק רגיש וקשוב אליך.
    /]
  • ברור שזה תכחס מלא זמן.. אבל הריון ראשון נראה לי כל פעם שקולטים שעוד רגע באמת יהיה תינוק... הזוי ומרגש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה