מתי סיפרתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שלב סיפרתן?
    ולמי לפי הסדר?
    אני סיפרתי באותה שנייה שראיתי 2 פסים לבעלי ולחברתי הטובה.
    בינתיים חושבת לחכות ולא לספר...
    שבוע 4+3
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ! בשעה טובה :)
    אני ובעלי גילינו יחד על ההריון גם בבדיקה ביתית וגם אצל הרופא ,
    קודם סיפרנו להורים שלי ואחרי יומיים להורים שלו .
    אחרי בדיקת השקיפות סיפרנו לחברים הקרובים ביותר והמשפחה הקרובה ..
    ואחרי הסקירה - בעבודה ולמי שהתעניין לא הסתרנו :)
    המון הצלחות !! :)

• אני סיפרתי לאמא אחרי השקיפות כמה ימים לפני הסקירה. לאבא שלי, אחים שלי, חמותי, חמי ו2 אחים של בעלי אחרי הסקירה. ואז מי שראה שאני בהריון מהאחים הנותרים של בעלי אמרתי שכן. עד לפני שבועיים השתדלתי להסתיר עם שמלות ענקיות ולפני שבועיים בערך אפילו עם שמלות ענקיות בתחילו לראות בטן מבצבצת לה, ושאלו אותי על הריון. אני משתדלת לא לספר ורק מי שרואה אותי ושואל אני אומרת שכן.
    כל החברות מהלימודים לא יודעות עד עכשיו ורק 2 דודים שלי יודעים.
    ההריון הזה הגיע לאחר 6 שנים של ניסיונות והפלה אחת נןראית, אז ההריון מאוד יקר ומאוד רגיש כל הנושא אצלנו.
    לעומת זאת אחותי מספרת אחרי בדיקת ה2 פסים לכולם.
  • אני סיפרתי לאמא ואחותי אחרי הבדיקת דופק,
    לאבא ואחים שלי , ולחמי וחמותי אחרי הסקירה מוקדמת ,
    וזהו עד סוף שלישי לא סיפרתי לאף אחד , והיו כאלה (דודים וכו׳) שידעו רק בחמישי .
    אני לא רציתי לספר יותר מידי , העדפתי שכמה שפחות ידעו וידברו ..
    בהצלחה ושימשיך קל ותקין
  • בהריון הראשון אני ובעלי ידענו יחד מרגע הבדיקה. להורים ואחים של שנינו סיפרנו בשבוע 6 עוד לפני הדופק. לחברות טובות שלי סיפרתי אחרי בדיקת דופק בשבוע 8. ולשאר העולם בשבוע 13.
    בהריון הנוכחי שוב אני ובעלי ידענו לאחר הבדיקה וגם 2 חברות טובות שלי ידעו מיד לאחר הבדיקה כי לצערי ההריון התחיל עם ציסטה ודימום פנימי והייתי בבית חולים אז הרגשתי צורך לספר ולשתף.
    דווקא ההורים והאחים שלנו ידעו רק בשבוע 8 אחרי בדיקת דופק.
    ובינתיים ממתינה לשקיפות כדי לספר לדודים ולמשפחה המורחבת.
    דרך אגב - בעבודה סיפרתי בשבוע 13.
    זה מאוד אינדיוידואלי ותלוי בהרגשה שלך. הכי חשוב שתעשי מה שיעשה לך הרגשה טובה ושתהיי שלמה איתו בלי רגשות מצפון.
    אני הלכתי לפי הלב וכשהרגשתי צורך לספר, סיפרתי.
  • אני סיפרתי רק לאמא ולאחי הגדול (שאתו התייעצתי כי הוא גם רופא). מתקשה מאוד לא לספר לאנשים, אבל רוצה לנסות ולהחזיק לפחות עד השקיפות כדי לספר לשאר המשפחה ואחרי הסקירה לכל השאר

• היי, פירטתי ארוכות בעבר אז בקצרה- סיפרתי ממש מהר לכל מי שבאמת קרוב אליי ואני דמברת איתו על דברים אישיים ויהיה מוזר להסתיר ממנו.
    להורים שלי, אחותי ובעלה, אחי ואשתו, כמה חברות ממש קרובות - באותו יום שגיליתי. דיי מהר גם לעוד כמה חברות מהמקצוע... להורים של בעלי כמה ימים אחרי שגילנו ולאחים שלו רק אחרי הסקירה (גם ככה לא שהתגובות מאוד חמות ועוזרות לי באיזושהי צורה). שאר האנשים מי שאני לא ממש מדברת איתו ביומיום לא סיפרתי לו במיוחד רק כשפגשתי אותו. בקיצור סיפרתי למי שבא לי מתי שרציתי ולפי איך שהרגיש לי נכון...
  • ואי חחחח אני לא יכולה לשמור את זה בבטן ויותר גרוע ממני זה בעלי!
    ביום שסיפרתי שגילינו הוא רץ להגיד להורים שלו, לאחים שלו , לחברים הכי טובים שלו אפילו לעוזרת הבית ולגנן. זה הריון שלישי שלנו והוא פשוט לא יודע לשמור את זה לעצמו! השכן אמר לי מזל טוב אפילו תבינו איזה רמה ההתלהבות שלו.. בשבוע7 כולם ידעו..
  • ואי חחחח אני לא יכולה לשמור את זה בבטן ויותר גרוע ממני זה בעלי!
    ביום שסיפרתי שגילינו הוא רץ להגיד להורים שלו, לאחים שלו , לחברים הכי טובים שלו אפילו לעוזרת הבית ולגנן. זה הריון שלישי שלנו והוא פשוט לא יודע לשמור את זה לעצמו! השכן אמר לי מזל טוב אפילו תבינו איזה רמה ההתלהבות שלו.. בשבוע7 כולם ידעו..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה