שלום בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני דיי ותיקה כאן אבל הרבה זמן לא הייתי בפורום..
    אחרי לא מעט זמן אני סופסוף עובדת מהפורום של המנסות :)

צריכה את עזרתכן בנות מקסימות!
    אני בשבוע 9, עשינו בדיקת דופק וביום א' יש לי תור לרופא נשים.
    רציתי להבין - איזה בדיקות צריך לעשות - שמעתי פה שקיפות, סקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת..
    אפשר לקבל הסבר מה כל בדיקה, מתי לעשות ומתי לקבוע תור? (אני זוכרת משהו על תורים ארוכים.. )
    תודה רבה!
    שיהיה לכולן בהצלחה :)
11 תגובות
עמוד 1
  • היי, שיהיה בשעה טובה!!! כיף לשמוע שעברת...
    בדיוק מישהי שאלה למעלה ארשום שוב בקצרה...
    בהתחלה הרופאת נשים תתן לך בדיקות שתעשי כמה שיותר מהר - ספירת דם+ כל מיני חיידקים ווירוסים + שתן כללית ותרבית. לכי עוד למחרת לדעתי זה חשוב לדעת אם צריך לטפל במשהו בהתחלה.
    שקיפות זה 11-14 אומרים שהכי טוב 12.. תתקשרי כבר היום לקבוע תור.
    סקירה 14-16 יש שאומרים אפילו 17, תתקשרי גם. אצל הרופאים הטובים ממש קשה למצוא מקום בכזה פער קטן אז תקבעי לפני ההפניה... אישית בשקיפות קבעתי כבר אצל אותו רופא גם לסקירה המאוחרת כי שוב - הוא ממש עמוס והיה לי חשוב לעשות אצלו סקירה שנייה.
    הרופאה גם תתן לך הפניה לסקר ביוכימי שזו בדיקת דם, שעושים כמה שיותר בסמוך לשקיפות.
    חוץ מזה אם את במכבי משבוע 12 מתחיל מעקב אחות הריון - תתקשרי למוקד שלהם או של כללית ותקבעי איתה כבר מעכשיו כי זה אוטוטו.

ובהצלחה!!!
  • רופא או רופאה אומרים לך בדיוק מה את צריכה לעשות ומתי , הכי חשוב לא צריך להיות בלחץ, לכל בדיקה יש את טווח הזמן שלו שבו את צריכה לעשות אותה אז את לא תפספסי אותה ולגבי תורים לא הייתי אומרת שהם כאלו ארוכים , עוד פעם תלוי כמובן בקופה שלך, ואגב שקיפות עורפית אפשר לעשות עד סוף שבוע 13 , לגבי שאר בדיקות , חכי אין טעם ישר לרוץ לקבוע תורים מראש , תקחי בחשבון שבטלפון הם שואלים באיזה שבוע את ולפי זה קובעים תור. בהצלחה ובשורות טובות.
  • רופא מומלץ לסקירות ד"ר משה מנור , מקבל בבן שמן , רק תבררי עם הוא עובד עם קופה שלך ומה מגיע לך לפי קופה , אני עשיתי אצלו את שתי סקירות אחת במחיר סמלי (יש לי פלטינום של כללית ) ועל שנייה קיבלתי החזר של 75 אחוז (היא עלתה מחיר מלא באלף שח אם זוכרת נכון) בגלל שמגיע לי סל הריון ב5000 שח , סקירת מערכות מוקדמת עשיתי בשבוע 15 ושילמתי 37 שח, ומאוחרת בשבוע 22 , אם תעשי אצלו ראשונה את יכולה ישר לקבוע גם את שנייה , רופא מאד נחמד ומסביר הכל.
    /]
  • תיקון טעות על ראשונה 57 שח (פלטינום של כללית). שני אחות לווי הריון נראה יש רק בכללית.
    /]
  • היי נראה לי התורים זה תלוי לאיזה רופא את הולכת.. אני שקיפות עשיתי אצל טלמון וסקירה אצל פרופסור ברונשטיין (הם מאזור חיפה) ושניהם מפוצצים... ברמה שחברה שלי ניסתה לקבוע לברונשטיין בשבוע 7 וכבר לא היו תורים בשבילה (אני התקשרתי אליו ביום שגיליתי).. ואחרי השקיפות ישר קבעתי אצל טלמון לסקירה שנייה כי אני יודעת שהוא גם מפוצץ מהניסיון של אחותי וחברות. לא אומרת שחייבים לרופאים הכי מפוצצים או יקרנים אבל אני מעדיפה שיהיה לי אופציה לבחור רופא ולא ללכת למישהו רק כי אצלו פנוי :) בכל מקרה מי שעכשיו בתחילת הריון אז כל הבדיקות האלה יפלו בתקופה של המון חגים אז ספציפית כן הייתי קובעת מעכשיו... בהצלחה הכי חשוב

• שני בטלפון תמיד שואלים באיזו שבוע את אז לא נראה שיתנו לה לתפוס ישר שני תורים לסקירות , אני אחרי שכבר עשיתי את סקירה אצל ד"ר מנור והתרשמתי לטובה ועשיתי אותה בשבוע 15 או 16 אני לא זוכרת עכשיו רק אז קבעתי בשבוע 22 לסקירה שנייה , לא נראה לי הגיוני לקבוע עכשיו שהיא רק בשבוע 9 ועדיין לא עשתה שקיפות כבר לסקירות. אולי אחרי שקיפות זה כבר משהו אחר.
    /]
  • היי מרגו... תראי אני רק אומרת לך מהניסיון שלי מה לי היה. ביום שגיליתי עוד לפני האיחור התקשרתי וקבעתי תור לסקירה ונתנו לי כי כמו שאמרתי רופא מפוצץ ובשבוע 7 מי שמתקשר אפילו אחרי דופק לא מוצא תור. היא ממש לא אמרה לי זה מוקדם תחזרי אחרי כי זה ידוע שככה זה אצלו. לא מדמיינת הייתי שם כשזה קרה כלומר כשהחברה התקשרה ולא היה תור ;))) גם סשקיפות היא לא אמרה לי קודם תעשי סקירה ראשונה ואז תתקשרי....
    אבל רק אמרתי את דעתי והניסיון האישי שלי שכל אחת תעשה מה שנראה לה כמובן
  • תודה רבה בנות,
    אני אחכה ליום א' לתור לרופא ואז נקבל הפניות ונקבע - גם ככה אני לא מכירה שמות...
    ד"א אני במכבי :)
    תודה על הפרוט! בשורות טובות לכולן:)
  • אני במכבי גם מאזור הצפון אם יהיה לך רלוונטי תשאלי... האחות ליווי שלי גם מהממת :)

• צפון לא רלוונטי לי.. אני מאזור השרון.. אבל תודה :)
  • הלוואי ואת נינה

בכל אופן בשעה טובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה