היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום יש לי בדיקת שקיפות עורפית, אני בשבוע 5+12 הריון ראשון. ויש לי שאלה, האם זה US וגינלי או מהבטן? והאמת שאני די לחוצה ומפחדת מתוצאות הבדיקה, נראה לי לגיטימי לא?
אשמח לעזרתכן
11 תגובות
עמוד 1
היי אצלי היה בטני אבל שמעתי על הרבה שזה וגינלי. זה תלוי בהעדפה של הרופא ונראה לי גם במשקל, צורת הרחם וכאלה... הכי חשוב שהרופא יראה טוב!! :)
זה לגיטימי לגמרי, זה עדיין ההתחלה וזו פעם ראשונה שיש בדיקה שמעידה על הבריאות של העובר, אני לפני זה סבלתי מכאבי בטן יומיים וגם לפני הסקירה הייתי קצת באאוט... בטוחה שהכל יהיה תקין ומחזיקה אצבעות
תודה רבה שני!
היי, הריון הראשון לי עשו שקיפות עורפית וגינלית ובשני בטנית... נראה לי שכול רופא ומה שנוח לו....
נראה מה יהיה בשלישי....
בהצלחה!!!!
הי !
אצלי זה היה בשיטה וגינלית.
כמובן שזה לגטימי להיות לחוצה גם אני הייתי ככה ! אבל בעזרת השם הכל יהיה בסדר!
תחשבי חיובי
שיהיה בהצלחה ותעדכני שנשמח יחד איתך
תודה רבה בנות!
אעדכן לאחר הבדיקה בע"ה תעבור בהצלחה
היי בנות!!!! מעדכנת לאחר הבדיקה, הרופא אמר שהכל תקין ושהכל נראה מצוין! הוא היה מרוצה מהתנועות של העובר ומבחינת השיקפות (הנוזל) הכל מעולה!!!
איך ירדה לי אבן מהלבבבבב.... :)
בהצלחה ותהני בדיקה אחת המרגשות
אצלי הן תמיד היו בטני...
אה. חזרת. ברוך ה' כיף לקרוא
ממש כיף לשמוע!!! משמח כל פעם שיש פה בשורות טובות
איזה כיף לראות שאת מספרת בשורות משמחות ?? המשך הריון תקין ומושלם של 40 שבועות ????
תודה רבה לכן בנות! אני חייבת לציין שמאוד נעים לקבל את התמיכה הזו מאנשים ונשים שמבינות בזה יותר מהסביבה הקיימת שלי :)