שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייי,
    אני חייבת לשתף את שמחתי!!! היום כל היום הייתי על קוצים לקראת הבדיקה בערב, ולשמחתי הגעתי לבדיקה והכל טוב!!! הרופא היה ממש מרוצה.
    וגם ראיתי את העובר זז אז התרגשתי ואפילו דמעתי במעט.
3 תגובות
עמוד 1
  • עניתי לך בפוסט השני אבל ארשום שוב שזה ממש כיף לשמוע!!! משמח נורא, שימשיך ככה אין שום סיבה שלא רק אופטימיות
  • איזה יופי!! גם אני הרגשתי ככה אחרי השקיפות לפני כמה שבועות! במיוחד שהקטנציק התפרע ברחם..
    שני איך המרגש? את מרגישה יותר טוב?
  • היי נטשה תודה על ההתעניינות! :)
    כנראה זה היה וירוס כי הקאתי כל היום עד דקה לפני השינה ממש ולמחרת עבר...ולא היה לי חום או משהו. אבל זה עשה לי לא טוב השבוע כבר נרגעתי מהלחצים והייתי בהיי אחרי הסקירה וזה שוב עשה אותי לא רגועה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה