מישהי שהתה במלונית של ליס אחרי לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתלבטת אם ללכת או לא יש המלצות למישהי ?

בשורות טובות :))
1 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי במלונית של ליס אחרי לידה ביחד עם בעלי כמובן והילדה הגדולה שלנו.
    לדעתי כדאי מאוד מאוד מאחר וזה ממש מנוחה לפני שמגיעים הבייתה.
    יש שם תינוקיה (וכמובן כל השירותים הרפואיים אם צריך וגם יועצת הנקה), אם את רוצה לשבת לאכול בשקט או לישון ומשגיחים על התינוק בזמן הזה.
    את לא צריכה לדאוג לאוכל, יש 3 ארוחות ביום.
    (אגב התפריט צמחוני.אני מאוד אוהבת)
    יותר נוח לארח שם בלובי, אם את רוצה כמובן, מאשר בבי"ח.
    זה מאוד יקר אבל לדעתי חשוב מאוד כי להבדיל מהלידה הראשונה שהגעתי הביתה מותשת..כאן הרגשתי שהגעתי הביתה לאחר מנוחה מסוימת במלונית.
    **צריך להזמין מקום מראש (נדמה לי 3 חודשים מראש) ומשלמים על חשבון 500 שח.
    יש החזר מסוים מרוב קופות החולים, אם יש לך את הביטוח המשלים.
    אני במכבי, ויש לי מגן זהב אבל הם היחידים שאין החזר אא"כ יש לך "מכבי שלי" ו-ותק של חצי שנה במכבי שלי, ואז יש החזר של 2,000 שח. אני לא הספקתי להירשם למכבי שלי כך שלא נהניתי מהפריבילגיה הזאת.
    אבל-אחותי בהיריון ואיך שגילתה את ההיריון הצעתי לה להירשם למכבי שלי וכך עשתה, ולכן לה יהיה החזר של 2,000 שח.
    אני הסתכלתי על ההוצאה הזאת כהכרחית, כמו שאר ההוצאות שקשורות לבייבי..
    בקיצור מומלץ מאוד!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה