בנות הצילו צירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות התחלתי ביום ריבעי בעזרת השם שבוע 36 , אתמול בלילה , היו לי כאבים מאד חדים למעטה , עוברי משתולל לו , רציתי לקום ולא הצלחתי , הייתה הרגשה כאילו הוא עומד להחליק החוצה , בעלי עזר לקום , שתיתי מים אבל כאבים המשיכו התלבטתי אם לנסוע לבית חולים או לא , שכבתי על מיטה והכאב קצת נעלם , וככה כל לילה מידי היו כאבים , השאלה שלי איך אני מזהה אם זה צירים אמתיים או מדומים ? כדי לא לנסוע סתם להתייבש במיון. תודה מראש.
    /]
9 תגובות
עמוד 1
  • מרגו יפתי
    דבר ראשון לשתות 3 ליטר מים לפחות!!!
    כך תדעי שזה לא נובע מהתייבשות.

דבר שני, כשיגיעו הצירים האמיתיים
    את כבר תדעי שזה הם...
    חשוב שיהיו מתוזמנים לטווח קבוע בניהם
    לדוגמא
    קודם 10 דקות מרווח
    אח"כ ירדו ל-6
    ואז 3

יש אפליקציות עם סטופר שאפשר לתזמן בקלות.

בכל אופן אם יהיו כואבים או בלתי נסבלים
    אל תהססי לגשת לביה"ח
    תמיד עדיף לגשת לבדוק פתיחה ומחיקה
    יש כאלו שגם צירים לא הרגישו...

מתרגשת בשבילך מאד

• שירוש מאמי אני דווקא שותה המון בעלי לא מספיק לקנות מים , על איזו אפלקציה את מדברת ? אני לא מכירה את יכולה להגיד את שם שלה אני אוריד אותה לעצמי לטלפון, דווקא הכאב היה די נסבל ובגלל זה לא רצתי לבית חולים , למרות שבעלי מאד רצה שנלך,הוא נלחץ יותר ממני.תודה על הסברים שירוש.
    /]
  • שירוש מאמי אני דווקא שותה המון בעלי לא מספיק לקנות מים , על איזו אפלקציה את מדברת ? אני לא מכירה את יכולה להגיד את שם שלה אני אוריד אותה לעצמי לטלפון, דווקא הכאב היה די נסבל ובגלל זה לא רצתי לבית חולים , למרות שבעלי מאד רצה שנלך,הוא נלחץ יותר ממני.תודה על הסברים שירוש.
    /]
  • מרגו יקירה !!
    תורידי את אפליקציה הריונית יש שמה מודד צירים .
    הכאבים החדים למטה - כאילו מישהו דוקר אותך זה בגלל שהוא מתמקם בצוואר הרחם אז יש לחץ במפשעות והוא כנראה במצג ראש .
    עוד לא חוויתי צירי לידה אבל הבנתי שזה כאבי מחזור כפול 5 שמגיעים מהגב , מתרכזים בבטן ומקרינים לירכיים ..
    ברוכה הבאה לחודש תשיעי - תהיי סבלנית , לא פשוט
  • אני מניחה שאלה צירים המעידים על פעילות רחמית אבל לא צירי לידה.
    כשאלה צירי לידה הם מגיעים במרווחים קבועים והכאב בלתי נסבל ואז אין ספק שצריך לגשת לבי"ח.
    כנראה שזה אומר שזה קרב..
    שיהיה בשעה טובה יקירתי.רק ומהיר
  • תודה רבה ליהוש ולבנדר יקרות , כבר מחכה לו לקוצר רוח , אגב הורדתי לי כבר את אפליקציה ,נראה אולי באמת יעזור לי בעתיד .מקווה לישון יותר טוב הלילה ,נורא עייפה וגם החום הזה פשוט בלתי נסבל , אפילו מזגן לא עוזר לי. תודה על תמיכה ועזרה שלכן , ליהוש מחכה לשמוע ממך בקרוב
  • תודה רבה ליהוש ולבנדר יקרות , כבר מחכה לו לקוצר רוח , אגב הורדתי לי כבר את אפליקציה ,נראה אולי באמת יעזור לי בעתיד .מקווה לישון יותר טוב הלילה ,נורא עייפה וגם החום הזה פשוט בלתי נסבל , אפילו מזגן לא עוזר לי. תודה על תמיכה ועזרה שלכן , ליהוש מחכה לשמוע ממך בקרוב
  • בע״ה מחכה לבשר רק בשורות טובות ...!!
    אני בינתיים סובלת מנדודי שינה וכאבים בגוף שאין לי מושג איך להגדיר אותם- אולי הכנה לצירים
  • אפילו לא הספקתי להסביר לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה