לא יכולה לישון טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 11 וכבר יצאה לי בטן של חודש 6 ולכן כבר לא נוח לי לישון על הבטן אבל אם אני ישנה על הצד אז נרדמת לי היד ואני קמה עם כאבים איתה ואם אני ישנה על הגב אז הוא כואב לי בבוקר..
    אני ממש מיואשת, שלא נדבר שאני קמה 3 פעמים בלילה לשירותים..
    איך אתן ישנות שיהיה לכם נוח?
    הרי אמרו תמיד שהריון זה לא מחלה וזה כייף אבל מאז שאני בהריון רק התחילו כאבים..
5 תגובות
עמוד 1
  • אני ככה מתחילת ההריון, ברוכה הבאה:)
    אני לא מתלוננת כי חיכיתי הרבה מאוד זמן להריון הזה. גם אם היו לי תופעות לוואי לא הייתי מתלוננת, הכל מתקבל בברכה, תמיד הכי חשוב לי שזה לא יפגע בעובר, אם זה לא פוגע בו, אני אסתדר ואדאג לעצמי. הבנתי שהוא ישן וזה לא קשור לשעות שינה שלי או לאיכות השינה שלי, אז אני בסדר עם זה ????????
  • אני חס ושלום לא מתלוננת על ההריון עצמו ומקבלת אותו בהמון אהבה..
    אבל עדין כואב לי מאוד ורציתי לדעת אם מישהי מצאה דרך להקל על השינה
  • וואו חן תיארת בדיוק את המצב שלי!!!! ממש אחד לאחד.
    אני גם בערך בשבוע שלך כבר יצאה לי ממש בטן (גם ככה זו נקודת חולשה אצלי). אני לפעמים מנסה לישון על הבטן אבל זה גם מלחיץ אותי טיפה וגם מידי פעם מכאיב, על הגב כואב לי הגב בבוקר, על הצד בחיים לא הבנתי איך אפשר לישון וגם נרדמת לי היד... ואני עושה פיפי בכמויות וזה מחרפן. אני ישנה כל כך גרוע שבימים שלא עובדת או בסופש יכולה לקום ואחרי שעתיים שוב לישון פתאום, מ שלא היה קורה לי בחיים, כי פשוט השינה שלי חלשה ממש ומועטה.
    לא רציתי לקנות כרית שינה להריון כי חשבתי שזה בזבוז כסף אבל לא יודעת כבר מה יכול לעזור.
    ברור שאני גם רק רוצה שהכל יהיה בסדר אבל העוברית לא הולכת לעבודה בבוקר
  • היי בנות,
    אני רק בהתחלה (אומנם בפעם השניה- אבל גם אז זה לא נמשך הרבה זמן)
    ואתן ממש מלחיצות אותי!!!!!!!

בשבוע האחרון אני קמה ממש ממש מוקדם כיאילו אין לי שינה טובה אבל חשבתי שזה רק מלחץ או התרגשות מההריון...

בהריון הקודם ישנתי על הבטן עד שבוע 12 ובאור לי שאני לא אעשה את זה עכשיו,
    מי שמוצאת פיתרון שתעדכן למקרה בצורך..

בהצלחה בננות
  • היי שני
    קודם כל אל תילחצי כי זה לא נגמר... למרות שגם אני נלחצת ממלא דברים שאני פתאום מתוודעת אליהם גם אם לא קרו לי...
    בלי קשר בכל מקום רשם שבסוף אפשר לישון גם על הבטן ובכל תנוחה, רק כמובן שמשלב מסוים כשהבטן לוחצת זה כבר ממש לא נוח.
    גם אני כבר מההתחלה ממש לא ישנתי טוב, גם הייתי מתעוררת מכאבים וגם שינה ממש חלשה, או שזה באמת התרגשות ומחשבות שרצות או שזה גם הורמונים שממה שקראתי מאוד יכול להיות.
    המון בהצלחה ובשעה טובה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה