היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברות יקרות שלי בשעה טובה ומוצלחת ילדתי היום את אוצר קטן שלי , קצת לפני הזמן ,אבל אין מאושרת ממני. סיפור לידה בהמשך. /]
22 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!!!!! העיקר שהכל עבר בשלום, מקווה שהכל בסדר למרות שטיפה לפני הזמן, תעדכני מה שלומכם
וואוו איזה אושר מלא מלא מזל טוב!!
בשעה טובה!! איזה אושר מזל טוב! תגדלו אותו בנחת!
בשעה טובה!! איזה אושר מזל טוב! תגדלו אותו בנחת!
וווווווואאאאאאו איזו בשורה לשבוע קסוםםםם
אהובה שלי ריגשת אותי מאד! עשית לי את השבוע! זוכרת כמה חיכית לרגע המיוחל הזה איזה כיף!!!
בשעה טובה מזל טוב והמוני נחת מהנסיך החדש
מזללל טוב נשמממה ..
שיהיה הרבה מזל טוב , שתגדלי אותו בנחת ורק דברים טובים
וואו.מרגו יקרה, מזל טוב!! רווי ממנו נחת ואושר!!!!
מזלללל טוב:) הרבה נחת מהאוצר שלך:)
מזל טוב איזה אושר:)
מזל טוב מותק שיהיה בשעה טובה:) תגדלו אותו בנחת...
בשורה מרגשת לתחילת שבוע חדש! שיהיה המון מזל טוב ובשעה טובה תגדלי את הפשושי בהמון נחת ואושר מחכים לשם ולסיפור לידה. מקווה שאת והעוברוש מרגישים טוב.
יאאא המון מזל טוב!!!
בשעה טובה אהובה שלי!!! מחכה לסיפור לידה :)
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזלטוב מאמי
מרגוווווווווווווווו מזל טוב מתוקה!!!! איזה כיף היה שהיינו חלק קטן מההריון שלך (וסיפורי החמות) כאן בפורום מקווה שהיתה לידה קלה והעיקר שאת אחרי כמובן שמחכה עם כולן לסיפור הלידה שלך מדוע כתבת שהיה לפני? בסרגל שלך נראה שאת בשבוע 37..... מקווה שהכל בסדר ואת מרגישה טוב!!!
אלפי מזל טובים
תודה רבה ישראלית יקרה , כתבתי לפני כי ילדתי בשבוע 36+ 3 ,בקרוב סיפור לידה . היום אני אמורה להשתחרר מבית חולים. /]
תודה רבה ישראלית יקרה , כתבתי לפני כי ילדתי בשבוע 36+ 3 ,בקרוב סיפור לידה . היום אני אמורה להשתחרר מבית חולים. /]
הי מרגו יקירתי, מה שלומך??? איך ההרגשה??? איך הבייבי? אני את הבת הגדולה ילדתי בשבוע 36.1. ירידת מים. לידה טבעית וללא התערבות רפואית. ולא חשבתי שילדתי לפני הזמן כי שבוע 36 זה חודש תשיעי!!!! שמחתי מאוד לא לסחוב את החודש התשיעי וייחלתי לעצמי גם בלידה השניה ללדת בשבוע 36 אבל בסוף ילדתי את הבת השניה בשבוע 37 (שוב ירידת מים ולידה טבעית ומהממת כפי שבחרתי). כל עוד הכל תקין והמשקל בסדר ולא פג אז זה זאת מתנה ללדת בתחילת תשיעי.
מרגוש יקרה מזל טוב!!! שימלא אתכם באושר ובאהבה פי מליון מכל ההמתנה והמתח שקדמו לבואו..
מזל טוב על האושר החדש
נטע חני
חברות יקרות קודם כל תודה רבה ענקית לכל מברכות , לא היה קל בכלל ואמת גם לא חשבתי שאלד ככה מהר , המתוקי שלי נולד 2500 שזה די קטן,אז קצת קשה עם זה , בהתחשב שהוא ירד במשקל עד שיצאנו מבית חולים. /]