שבת קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת כזו לא זוכרת המון זמן...בחילות לא אכלתי כלום...אפילו לא ארוחה..בקושי קמה מהמיטה...אוף מתי אחזור לעצמי כבר...
5 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ מבינה אותך. זו תקופה הכי קשה בכל ההריון. זה נראה כאילו לעולם המצב לא יהיה כפי שהיה.
    אבל אני יעודד אותך שבעז'ה לקראת שבוע 13 את תתחילי להרגיש יותר טוב ולאט לאט הבחילות יעלמו להן.
    בינתיים שולחת לך
  • תודה רבה לך חוה...זה מעודד מאודד
  • אני כ"כ מבינה אותך. זו תקופה הכי קשה בכל ההריון. זה נראה כאילו לעולם המצב לא יהיה כפי שהיה.
    אבל אני יעודד אותך שבעז'ה לקראת שבוע 13 את תתחילי להרגיש יותר טוב ולאט לאט הבחילות יעלמו להן.
    בינתיים שולחת לך
  • גם אני פחות או יות באותו מצב... תתעודדי באמת שזה יעבור בעז"ה בקרוב!!
    (לפחות יכלת להישאר במיטה ולא עוררת שאלות כשנכנסת כל חצי שעה לשרותים - הקאתי פעמים בשבת אצל חמתי - שלא יודעת עדיין, עשינו הכל בדיסקרטיות מטורפת ובסוף היא חושבת שלבן שלה יש שילשולים :) חח )
  • גם אצלי היה ככה בשני ההיריונות.
    כאבי ראש יומיומיים, הקאות, בחילות, ריחות, טעם רע בפה, חולשה נוראית.תמיד השוויתי את ההרגשה ל-כמו שמרגישים בצום.
    אבל בהיריון השני לקחתי את זה יותר קל כי ידעתי שלמרות שזה נראה כאילו זה לנצח, זה רק בשליש הראשון.
    משבוע 15 (עד אז בהדרגה) החיוניות חוזרת, כבר לא עייפים, והכל משתפר.
    כשאני הרגשתי ככה, אמרתי לעצמי שיש בזה משהו חיובי שמרגישים את ההיריון..תתארי לך אלה שלא מרגישות כלום..הן תמיד במתח האם הכל תקין וכו'.. על אף שהתסמינים הללו או העדר תסמינים הם לא אינדיקציה לתקינות ההיריון, אני אמרתי ב"ה על כל הקאה..כי הרגשתי את ההיריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה