כאבי ראש טריימסטר שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אני עכשיו סוף שבוע 15. סוף סוף אין בחילות ואני נשארת ערה אחרי השעה 8 אבל עכשיו התחילו לי כאבי ראש. לא היה לי בכלל בטריימסטר ראשון וחשבתי שזה סמפטום שפסחתי עליו אבל אז זה התחיל. הכאבים לא כאלה חזקים ונחלשים בעת מנוחה. אני יודעת שאני כמה שבועות לפני שיש לי צורך לדאוג לרעלת הריון אבל עדיין קצת מודאגת..
    למישהי פה היו או יש כאבי ראש בטריימסטר שני???
    ביום רביעי הייתי אצל הרופאה לבדיקה החודשית והשתנתי על המקל שבודק חלבון בשתן ובדקו לי לחץ דם ונראה שהכל בסדר..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם לי היו כמה שבועות של כאבי ראש ממש מעיקים, גם בתחילת טרימסטר שני, ואני לא בן אדם של כאבי ראש בכללי.. האמת שעד שהזכרת לי עכשיו לא שמתי לב שהם עברו!
    לי חברה כל הזמן אמרה שזה הורמונלי, ובאמת לא עזר כלום וזה הסתדר מעצמו... מקווה שגם אצלך זה עוד סימפטום זמני
  • בעיקרון כאבי ראש לא אמורים להיות בשליש השני, אבל את מתארת כאבים עמומים שכנראה לא מעוררים דאגה.
    האם את אוכלת? שותה? ישנה מספיק?
    בשביל השקט שלך כדאי למדוד לחץ דם בבדיקה הבאה אצל הרופא.
    בהצלחה
  • תודה בנות. אין לי בעייה של שתייה ושינה. אני כן ישנה פחות מטריימסטר ראשון אבל זה עדיין 8-9 שעות. נראה איך יהיה במהלך השבוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה