מותר לאכול גיוזה בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אכלתי גיוזה במסעדה ואחרי שנגסתי ביס ובלעתי ראיתי שיש שם עוף, שאלתי את המלצרית אם העוף עשוי טוב והיא אמרה שהעוף עובר מין תהליך של אידוי ואז שמים אותו בבצק שעוטף אותו ובסוף מטגנים אותם יחד. האם מן תהליך של אידוי זה מספיק לעוף שיהיה מוכן? אני מאוד לחוצה שאכלתי עוף שלא בושל דיו ושיקרה משהו לעובר :(
5 תגובות
עמוד 1
  • יווו גם אני אכלתי לא מזמן גיוזה עם עוף ובקר ולא חשבתי לשאול!!!!
    כעיקרון מהתיאור שלך נשמע לי מספיק.. עוף נעשה נורא מהר הרי שניצל מטגנים ממש לא הרבה זמן... ודר הדר ענה כמה פעמים על שאלות בסגנון אכלתי גבינה מקולקלת סלמון מעושן וכו שאם מרגישים טוב אחרי אז זה בסדר.
    אוף רק שבוע שעבר היה לי וירוס הקאות והשתגעתי מהלחץ.
  • אין עליך שני 13 תמיד עונה מהר ומרגיעה:))) ואנחנו מאוד קרובות בשבועות:) תודה על המענה המהיר:)
  • תות איזה חמודה!!! תודה רבה!!! ונכון ממש קרובותבתאריך חבל שלא גרות קרוב... יש לי רק חברה אחת שאמורה להיות בחלד איתי וגם היא יולדת 3 חודשים לפניי אז לא ברור כמה זה ימשך...

• אני לא יודעת מה זה גיוזה אבל עוף שבושל בתהליך של אידוי זה בסדר!
  • כן בטח שזה בסדר .
    עוף באמת מתבשל מהר ,
    אם לא היה מבושל כראוי היית רואה שהוא ורוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה