מתלבטת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני בת 27 מנסים 10 חודשיים להיכנס להריון ללא הצלחה,
    מה לא ניסיתי רבנים תפילות כדורים סגולות ה-כ-ל!!
    לא הולך.. החודש לקחתי איקאקלומין + מעקב זקיקים שכבנו מלאא וכלום קיבלתי ווסת.

עשינו בדיקות הכל תקין פיקס..
    אני לא יודעת אם להתחיל החודש הזרעות או פשוט לחכות שהטבע יעשה את שלו..
    אני יודעת שזה הרוב מהלחץ שלי ומהרצון הגדול כבר להיות אמא ודווקא זה לא בא!
    אני יודעת שברגע שאשחרר זה יבוא...

אבל עדין מה אתן אומרות להתחיל הזרעות ולהיכנס לסחרור הזה של הטיפולים?

או פשוט לנסות באמת להירגע ולהתעסק בדברים אחרים.. ?

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי קודם כל בהצלחה.
    תמשיכי עם רבנים תפילות אני מאמינה בהכל.
    אם הכל פיקס יהיה טוב.
    תשחררי קודם כל תהיי רגועה, זה יבוא בלי שתרצי!!!!!!!!
    בנוסף לכל טיפ של 10 חודשים זה הרבה זמן.... תתחילי אולי עוד סבב של האיקקלומין... ואם לא יתפס תתחילי לנסות עוד טיפולים.
    מאחלת לך בהצלחהההההה מכל הלבבבבבב והנשמה!!!

ושאלה קטנה, מכירה או עשיתם את הסגולה חי רוטל????

BABY
  • תודה רבה מאמי בהצלחה גם לך!

לא אני לא מכירה מה זו הסגולה הזאת?

לוליייייי
  • סגולה בדוקה ומנוסה לילד... זה עם נדר.
    http://ohelrashbi.com/he/rotel.html
    תקראי על זה.
    משהו חזק ביותר!
    אגב זה רק הסבר בקישור לא חייב ויזה שטויות וכאלה תשאלי רב הוא יסביר לך לעומק על הסגולה הזו. או שתחפשי עוד מידע באינטרנט אני פשוט לא יודעת להסביר בוודאות מה מו מי. בהצלחה
    BABY
  • תודה!! אבל האמת לא ממש הבנתי מה אני צריכה לעשות כל כך בשביל הסגולה..
    את עשית?

לוליייייי
  • שלום לך. אני בת 22 ו3 שנים ניסיתי להיכנס להריון עד שעכשיו ברוך ה' הצלחתי.
    קודם כל תירגעי בלי לחץ תימנעי מלהיות בלחץ ואל תתחילי עדיין טיפולים תנסי עוד ותאמיני זה הכי חשוב להאמין. ותדעי שלחץ משפיע מאוד על הכניסה להריון.
    בהצלחה
  • תודה רבה מאמי
  • אני גם החלטתי לחכות עם הטיפולים.
    ניסינו וניסינו ואחרי כמעט שנה החלטתי שאני משחררת ורק נהנית מהחיים וכשזה יקרה זה יקרה וב"ה בדיוק שנה מאז שהפסקתי גלולות, כשהחלטתי להפסיק לספור ימים עד המחזור ולעשות בדיקות הריון לפני הזמן, ולא להקציב זמן לנסיונות הטבעיים לפני שאני פונה למרפאת פוריות- נקלטתי. אני באמת מאמינה שהלחץ לא עוזר. כשאנחנו במתח אנחנו משחררים לגוף אדרנלין שמכווץ את השרירים, הרחם הוא שריר ובאמת שכל זה לא מאפשר להפריה לקרות, צריך פשוט לשחרר ולהאמין שכל דבר קורה בזמן שלו. אני שמחה שהכל קרה כמו שקרה ומברכת על זה, גם אם היו רגעים קשים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה