בדיקת א"ס ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או מיי גאד!!! איזה אושרררר היום אני בשבוע 6+4 לפי תיקון של א"ס זה 6+3 אבל היא אמרה שביום אחד לא משנים.
    ישר היא ראתה עובר אחד ודופק ברור וראתה עוד משהו שהיא לא הצליחה להבין אם זה עוד עובר והוא פשוט צמוד מידיי לדופן או שזו הצללה של הא"ס... עכשיו אני צריכה לחכות במתח עד הבדיקה הבאה אבל אני מנסה לחשוב כרגע שזה רק אחד כדי לא לפתח ציפיות והעיקר שיש דופק והכל תקין!!

12 תגובות
עמוד 1
  • איזה אושר!!!! מזל טובבבבב
  • איזה יופייי....מזל טובבבב....אני מחר
  • מזל טוב והמשך הריון תקין ובריא ??
  • איזה יופי! אכן אושר גדול לראות אותם בבטן :-)
    מקווה שמה שאת רוצה ייתגשם ;-)
    המשך תקין קל ובריא!

• תודה לכולן בנות והמשך הריון תקין לכולנו
  • ממש משמח!!!!!!!
    לגבי ההתאמה לימים אל תתרגשי אצלי בדיקה ראשונה היא הייתה קטנה ביומיים, שבועיים אחר כך גדולה ביומיים, ובסקירה בכלל יש קטע שאיברים שונים מתאימים לאיברים שונים... גם אנחנו לא פרופורציונליים במאה אחוז :)

מאיזה בחינה מה את עושה עכשיו?
    אם קיבלת את כל ההפניות לבדיקות תתחילי לקבוע תורים.
    מבחינת אחות מעקב - נשמע לי מוזר שגם אין לזה שום תחליף בסוף זה משמש למעקב רעלת הריון בין היתר. כדאי להתקשר למוקד שלהם ולברר מה עושים, אם הולכים למוקד אחיות רגיל, אחות טיפת חלב וכו'.... זה משהו שגם מוקד אחיות רגיל יכול לספק.
    בלי ההסברים של האחות הייתי מסתדרת טוב בתכלס, עוד לא אמרה משהו משמעותי שלא ידעתי מכל השיטוטים באתרים ובפורום. אבל היא עושה שקילה לחץ דם ושתן וזה בטוח יש דרך במאוחדת.
    אם יש לך שאלה ספציפית יותר תשאלי
    ושמחה בשבילך!!!
  • אז זהו שלא קיבלתי שום הפניות נוספות אז זה אומר שרני צריכה לחזור לרופא שלי?

• בשלב שלך קיבלתי הפניות לבדיקות דם ושתן, הפניה לשקיפות עורפית והפניה לסקירה ראשונה (שלא ניצלתי כי עשיתי פרטי).
    אם לא קיבלת שום דבר מזה אז אולי תרימי טלפון למזכירה ותשאלי?
    לאחות מעקב לא הייתי צריכה הפניה רק להתקשר לקבוע. אני הייתי מתקשרת למוקד ומבררת. הכי טוב לבקש שיעבירו אותך או להגיע לבד למוקד אחיות הטלפוני ששם הן יודעות יותר (הבחור בשרות לקוחות של מכבי ממש הטעה אותי בהתחלה, קבע לי לשבוע 9 למוקד אחיות רגיל כי התברר שאין לו מושג מה זה מעקב הריון, ושם אמרו לי שזה מתחיל בשבוע 12 והעבירו את הטלפון שלי לאחות מעקב שחזרה אליי לקבוע).
  • התקשרתי למוקד והיא אמרה שאין לה מושג מה זה אחות ליווי הריון
  • כי הם לא יודעים מהחיים שלהם המוקדנים....
    אין במאוחדת מוקד אחיות בטלפון? במכבי יש אפשרות להגיע ישר לאחות.

תקבעי תור באמת הכי חכם. ותקבעי תורים לשקיפות וסקירה מעכשיו עוד לפני שתהיה לך הפניה ביד, המלצה שלי... אחר כך אין בטח לא אצל המבוקשים.
    תעדכני זה מאוד מוזר

• גם אני מחר עושה א"ס
    ומחר שבוע 7
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה