משככי כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני סובלת ממגרנות מגיל צעיר וכהכנה להיריון, הפסקתי עם הכדורים המניעתיים שאני נוטלת כבר כ 10 שנים. אני משתדלת גם לא ליטול משככי כאבים אלא אם לגמרי אין ברירה. מיותר לציין שללא הכדורים, אניסובלת מאוד מכאבי ראש אבל חוששת לקחת כדורים שלא יפגעו בעובר. מישהי יודעדת מניסיון על כדורים מותרים בהיריון?

תודה מראש

3 תגובות
עמוד 1
  • אופטלגין אסור
    אקמולי מותר

תרגישי טוב

• לקחתי אופטלגין לפני כשלושה שבועות
  • היי
    שום דבר חד פעמי לא אמור לעשות משהו אל תדאגי.. נראה לי שאלו את השאלה הזאת ספציפית את ד"ר הדר כמה פעמים אבל את יכולה לשאול אותו שוב כדי להסיר דאגה.
    אני גם יודעת שמותר אקמול
    אבל הייתי מתייעצת עם הרופא שלך כי אם זה ממש מיגרנות אולי יש פיתרון אחר - בטח הנוירולוג שמטפל במיגרנות יודע ואם לא הרופא נשים..
    ומקווה שלא תצטרכי, אני יודעת מחברה שאצלה למשל דווקא בהריונות אין מיגרנות כמעט, כנראה מההורמונים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה