היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות! הייתי אצל הרופאה באולטרסאונד ראשון (שבוע 9) היא אמרה לי שאין צורך לקחת כדורים של ברזל (היא ראתה את בדיקות הדם שעשיתי). זה קצת מדאיג אותי כי אמרו לי שהשליש הראשון הוא הכי קריטי ובגלל ההריון יש צורך בהמון ברזל ושמוזר שאני לא לוקחת. האם יש פה משהי גם שלא לוקחת ברזל? זה באמת כזה חייב?? (שאלתי גם את הרופא בפורום אבל מעניין אותי לדעת גם מנסיון שלכן)
תודה! יום מקסים
4 תגובות
עמוד 1
אני התחלתי לקחת משהו 17/18 כי עד אז הברזל שלי היה בטווח המתאים:)
השליש הראשון הוא הכי קריטי מהבחינה הזאת ש-80% מההפלות מתרחשות בשליש הראשון והחל משבוע 12 הסיכוי להפלה קטן. אבל- לגבי תוסף ברזל מומלץ לקחת מהשליש השני ובעיקר בשליש השלישי. אין צורך לקחת מהשליש הראשון אא"כ ההמוגלובין נמוך.
אני שבוע 14 ואני לא לוקחת תוסף ברזל... הרופא אמר שאני בטווח המתאים בבדיקות וזהו... עברתי לשליש השני ותיהיה לי פגישה איתו בערך שבוע 17 ובה בוודאי הוא כבר ייתן לי תוסף בזל... בסוף כולן מקבלות מרשם)))