-
הי.לדעתי סיכוי קלוש להיריון מאחר וגם הבדיקות בשתן היו שליליות ויותר מזה, עשו לך אולטרא סאונד וגינלי! אם היה היריון היו רואים משהו בשלב הזה.
אני חושבת שזה שפספסת גלולות זה מה ששיבש את המהלך התקין של הגלולות ולכן המחזור מתעכב.
כאבי הבטן שעליהם התלוננת ככל הנראה נבעו מהצ'יסטה (צ'יסטות זה די נפוץ אצלינו הנשים וכמו שנאמר לך, זה יעבור מאליו).
לדעתי תמתיני בסבלנות והווסת תגיע בכל רגע.
אגב, לא הבנתי אם את הסוג הזה של הגלולות זאת פעם ראשונה שאת לוקחת כי אם כן, זאת גם יכולה להיות הסיבה לשיבוש.
לדעתי, הירגעי, גם המתח יכול להשפיע.. מה כבר יכול להיות? הריי את אומרת שאתם מוכנים גם למצב של היריון, מה שנראה סיכוי די קלוש לפי כל הנתונים..אז תנסי להרפות ואני בטוחה שהכל יסתדר ואל תשכחי לעדכן אותנו!!!!
-
מכירה את ההרגשה של החוסר ידיעה ?
למרות שהבדיקות מראות שלא .. את מרגישה עדיין שמשהו לא כשורה?
ועוד אחרי שאני מגלה שבכלל כשעשיתי את הבדיקות בכלל לא הייתי באיחור .. וכל העניין הזה של ביוץ מאוחר?
אוף כבר לא יודעת מה לחשוב .. אני לא לחוצה אני רק רוצה לדעת ..
אני רוצה לדעת בשביל לדעת לתכנן את החיים שלי לקראת זה, להפסיק הרגלים (כמו לעשן), להתחיל לאכול נכון ...
אני חושבת שכל כך כבר הכנתי את עצמי לזה שהנה זה פה, אומנם לא היה בתכנון, אבל הכנתי את עצמי והשלמתי עם עצמי, וכבר קראתי כל כך הרבה .. שדי בא לי כבר לדעת ואין לי כוח לחכות עכשיו שלושה שבועות לראות אם המחזור יגיע .. הפסקתי עם הגלולות בשביל שלא יהיה הזפק שהם יוצרות את הבאלגן..
אני צריכה פשוט תמיכה והרגעה ...
את הבן זוג שיתפתי בהכל עד עכשיו, אבל הפסקתי לשתף אותו בהרגשה שלמרות שעשינו בדיקות אני מרגישה עדיין שמשהו קורה .. כי כמו כל גבר הם חוטפים שוק, ולמרות שהוא גם תמך ואמר שאם זה כאן אז בסדר אז הכל יהיה טוב... אבל די אני רוצה לדעת מה קורה...
מנסה להעלות אפשרויות .. האפשרות היחידה שעולה לי בראש שאם זה לא השתרשות אז זה מחזור, ויכול להיות מחזור כל כך מוזר, חצי יום כתמים חומים ?
-
יקירה, קודם כל לנשום נשימה עמוקה עמוקה, להוציא את האוויר ולשחרר!!!!!
תביני הגוף שלנו זה לא מדע מדוייק, גם הפרופסורים הכי גדולים לעיתים נשארים ללא מילים,
איחור של מחזור יכול למבוא ממיליון ואחת סיבות, ולאו דווקא הריון!!
אני לא יודעת ממה האיחור אבל ממה שאת מתארת, ומספרת, אני לא חושבת שמדובר בהריון...
כשהגוף נמצא בסטרס ומועקה הוא משחרר הורמונים ״ רעים״ שפשוט עוצרים את כל התנהלות הרצופה והתקינה של הגוף, הגוף שלנו, הנשים, מושפע מכל דבר אפילו הכי קטן.
אני אתן לך דוגמא ממני: אני והעלי נשואים שנה ותשעה חודשים
אחרי החתונה ישר התחלנו לנסות, ואם להיות גלויה, ניסינו עוד לפני החתונה כי כל כך רצינו ילד, אחרי שנה של נישואים נכנסתי להריון אחרי 3 + חודשים הייתה לי הפלה, חודש לאחר ההפלה חזרנו לנסות שוב, אני הייתי בלחץ כל הזמן הזה להיכנס להריון החיים שלי העבודה משפחה חברים זמני הפנוי הכל הכל הכל סבב סביב הקונספט הזה של להיכנס להריון!!!
חודש שעבר בעלי התעצבן ולא היה מוכן שנקיים יחסים בטענה שהוא מרגיש כמו כלי שאני משתמשת בו רק שאני צריכה ועשה לי שיחה על כמה אין אותי ואותו ואין לנו זוגיות וכו׳..
ואותי- זה לא עניין!!! רוצה ילד!!!!!!!!
עד שמשנתי נשימה עמוקה ואמרתי לעצמי שמספיק לרדוף אחרי הדברים וצריך להירגע, ושכשר ומים להתקדם לפעמים צריך לקחת צעד אחד אחורה בשביל 2 צעדים קדימה!!
לא יודעת איך, כנראה בזכות נס מבורא עולם - נכנסתי להריון בחודש הראשון שאמרנו שמקדים לזוגיות שלנו..
מאמי תשחררי!!! המחזור יגיע... או משהו אחר אם את רוצה:)
-
כל כך מכירה את ההרגשה שהכל סובב סביב הזה ... אפילו החלומות בלילה .. פעם בחלום אני מכלה שאני בהריון, הלילה חלמתי שיש לי צירים ואני יולדת כל מיני חלומות הזויים... השאלה איל נרגעים?
-
יקירתי, כמה זמן עבר מהביוץ? אולי תעשי שוב בדיקה ביתית וזה ירגיע אותך.אם חלפו שבועיים מיום הביוץ (אפילו קצת לפני) אז הבדיקה תזהה אם מדובר בהיריון.
הבעיה שהיית בעברך בהיריון שהתחיל עם כתמי השרשה ולכן את חוששת מהכתמים, אבל הפעם זה לא נראה כמו היריון.
כשאני במתח ממשהו אני תמיד אומרת לעצמי מה יכול להיות התרחיש ההכי גרוע? ואז מגלה שגם לתרחיש הגרוע יש פתרון וזה לא סוף העולם וזאת הדרך שלי להירגע..תנסי את זה..
*לפי כל הנתונים זה לא נראה כמו היריון..
-
המצחיק הוא שאני לא יודעת אם להתבאס או לנשום לרווחה .. סיטואציה מצחיקה
-
אני גם לי זה נשמע בסדר, בייחוד אם עשו לך אולטרסאונד וגינלי..
הרבה פעמים כשאנחנו בלחץ אנחנו וגרמות למחזור לאחר בגלל הסטרס..
את אומרת שרק איחרת בשעה של הגלולה אבל לא פספסת אף אחת נכון?
-
פיספסתי איזה 4 .. אחת מהן ביום הביוץ