שחלה פוליסיטית- אוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!! אני חדשה פה :)
    בגיל 17 אובחנתי כפוליציסטית ועכשיו שאני נשואה ומנסים להיכנס להריון אני קצת אבודה.
    מה עושים? איך מתחילים? לא קיבלתי מחזור כבר 3 חודשים, אני בלי גלולות ואין לי מושג מתי יגיע המחזור הבא. עשיתי מיפוי הורמונלי ונראה שהכל תקין אבל עדיין המחזור לא מגיע.
    איך מתחילים?!? הצילו
5 תגובות
עמוד 1
  • היי בדרך כלל אני לא מגיבה למשהו שקשור לשחלות פוליציסטיות כי אני לא מבינה גדולה בנושא אבל...
    אני גם גרה בצפון אמריקה ואחרי ההפלה בהריון הראשון הלכתי לחנות טבע כדי לקנות כמה חומרים טבעיים שיעזרו לגוף להתאושש. המוכר דחף לי כל מיני דברים. אחד מהם היה קפסולות שקוראים להם Estrosense . בבית קראתי שזה לשחלות פוליצסיות מחזור כבד ועוד. לא התחלתי ליטול אותם כי אין לי את הבעיות הללו אבל קראתי הרבה על הויטמינים האלה באינרטנט. הרבה נשים רשמו דברים חיוביים בהקשר של השחלות הפוליציסטיות ואיך זה עזר להם לסדר את המחזור ולהיכנס להריון. אני חושבת שבניו יורק לא תהיה לך בעיה להשיג את זה. תעשי את המחקר שלך לפני. ברור שגם בדיקה אצל רופא לא תזיק. ולא הבנתי אם כבר קיבלת מחזור אחד אחרי ההפסקה של הגלולות או לא. אם לא אז שתדעי שלקח לי 5 חודשים לקבל מחזור פעם ראשונה.
  • קיבלתי מחזור לפני שלושה חודשים כשסיימתי גלולות ומאז כלום. אני אעשה מחקר על הכדורים שהמלצת. תודה :)
    מישהי המליצה לי על vitex צמח אברהם, שמעת על זה במקרה? זה טיפות טבעיות שגם יכולות לסדר את המחזור אבל בארץ לא שמעתי על זה ומסתבר שפה בניו יורק זה מאוד נפוץ אצל פולציסטיות

עדי
  • היי..לא אינני מכירה
  • היי,
    אני סובלת משחלות פוליציסטיות ואובחנתי לפני כחמש שנים. לאחר האבחון הפסקתי לצאת לדייטים כי החלטתי שאני לא מוכנה להעביר אף גבר את הסבל שבלא להביא ילדים, בגללי. החלטתי להישאר לבד. אחרי שנים של לבד, החלטתי לתת לזה עוד ניסיון, תוך שאני מבטיחה לעצמי שאספר למי שאצא איתו בשלבים מאוד מוקדמים על הבעיה, שהוא יחליט לבד, וכך היה. שבוע אחרי שהתחלנו לצאת סיפרתי לו על הבעיה, הוא אמר שלא אכפת, שהוא לא הולך לשומקום ושיהיה מאחורי לכל אורך הדרך. היום אני בשבוע 9+3. נכנסנו להיריון בחודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות (המחזור לא הגיע, אמרו לי שזה בגלל השחלות הפוליציסטיות, ובסוף הגיע הנס).
    מה שאני מנסה לומר הוא שאנחנו אף פעם לא יודעים. יכול להיות שתנסו והכל יילך, יכול להיות שייקח זמן, אבל כל עוד אתם ביחד ובעלך תומך בך ועומד מאחורייך, הכל יהיה בסדר. אני השתמשתי בשיטת חום השחר כדי לבדוק ביוץ, אבל פשוט לקחתי את העניין בכיף וקיימנו המון יחסים, לפחות יום כן יום לא, עד שנקלטנו. חשוב להירגע, חשוב להינות מהדרך, וחשוב להרגיש שיש לך על מי לסמוך.
    מאחלת לך היריון תקין ובריא בהקדם
  • yadi yadi yada
    תודה רבה! האמת שאובחנתי בגיל 17 אבל אף פעם לא לקחתי את זה בצורה כזו. אומנם אין מחזור סדיר אבל ברוך השם יש מחזור. גם הרופאים תמיד נתנו לי הרגשה שזה מאוד נפוץ, שיש המון דרכים לטפל ושהכל יהיה בסדר. מה שבטוח ממשיכים לנסות :)) תודה רבה ובהצלחה גם לך

עדי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה