עייפה עייפה עייפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, מה עושים עם העייפות הזו?!??
    דיייי זה לא אמיתי, וממש לא אני.
    אני אדם פעלתן מאוד , אני עצמאים- עובדת עם חפברות נדלן בין היתר כל היום מסתובבת באתרים על מנת לבדוק לוגיסטיקה טובה, אבל השבוע האחרון- אני לא עושה כלום, נרדמת בכל מקום, העבודה שלי נערמת, ומה שהכי הזוי---- אני סופר אדישה לכל זה!!!!

אני חולת ניקיון ( ירושה מאמא ) והבית שלי על גלגלים, לא היה מצב שאני עולה למיטה ויש כוס בכיור!!!!
    הכביסה נערמת... בעלי שאל אותי היום אם לא אכפת לי להפעיל מעונה כח כבר אין מקום במקלחת ומסכן שלי כבר אין לו תחתונים נקיים..
7 תגובות
עמוד 1
  • מרפים ומורידים לחץ.
    תקשיבי לגוף שלך אל תכריחי אותו להתאמץ. השבועות הראשונים הם קשים מאוד מבחינת העיפות...
    תעשי דברים הכרחים כמו להפעיל מכונה ולתלות שיהיו בגדים נקיים.
    תבקשי קצת ערה מבעלך.
    זה יעבור. אל תדאגי
    תנוחי בינתיים כמה שאת יכולה

• יכולה להגיד לך שבארבעת החודשים הראשונים בעלי וגיסתי ניקו, בישלו, כיבסו ודאגו לי כי הייתי עייפה גם וגם היו לי כאבי בטן ומלאא ולא יכלתי לעשות כלון.
    רק בחודש האחרון התחלתי קצת לנקות וזה גם בקטנה, בעלי עושה ניקיון יסודי ואני משמרת את הניקיון. אני מכבסת כביסות קטנות מאוד כדי שאוכל להרים לבד את הבגדים.
  • הריון ראשון כשעוד אין לך ילדים זה הזמן להתפנק!! הבעל יכול לנקות ולקחת כמה ימים בשבוע לבשל
  • קודם כל נשמע שזה הזמן לעשות בין בעלך למכונת הכביסה, המדיח, הכלים בכיור וכל השאר הכרות רשמית ומעמיקה, בציפייה שהם יהיו חברים טובים מעכשיו
  • תודה בנות
    נשמע שזוהי הדרך היחידה להתמודד אז מחר בעזרת ה׳ אסדר לשניים פגישת היכרות
  • מכירה מקרוב את מה שאת אומרת.. גם אני ככה אבל בעלי באמת לקח יוזמה ומסדר - אפילו אוכל לשבת הוא הכין כי לא יכלתי להיכנס למטבח :) נתתי לו הוראות מהספה :)
    המזל שאומרים שזה עובר אחרי השליש הראשון :)
    מותר לך לנוח, תקחי חופשת מחלה מהעבודה ותנוחי בבית - לי זה עזר :)

ובקשר לבעלך, תבקשי ממנו יותר עזרה אני בטוחה שהוא ישמח לעזור :)
    המשך קליל ובריא :)
    שמרי על עצמך!
  • טוב, אז סיפרתי לאמא, יותר פינוק מזה- אני לא יכולה לקבל!!!

בעלי מקסים אבל הוא עובד עכשיו ב2 עבודות... כמה אפשר להציק לו?!?
    הוא פשוט בלחץ מהעובדה שאני בהריון שלא יחסר שום דבר...

מזל שיש את אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה