סושי טבעוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מותר לאכול סושי טבעוני ??
6 תגובות
עמוד 1
  • אני אכלתי בהריון סושי צמחוני

]

• בבית, מותר. בסושיות אסור כי לא דואגים לניקיון המשטחים

• טבעוני כן. כי הוא בלי דג נא.
    בהנחה שהטבעוני עשוי רק מאורז וירקות.
  • קראתי פה פעם שמישהי לא זוכרת מי אמרה לא לאכול סושי בכלל בגלל האצות.
    ממה שאני קראתי והתייעצתי אני לא רואה לזה סיבה. אני אכלתי פעם אחת סושי צמחוני בבית ואם זה לא היה כזה תיק להכין הייתי מכינה פעמיים בשבוע... זה הדבר שאני הכי מתגעגעת אליו
  • לא לאכול בחוץ כי אף אחד לא מבטיח לך שניקו את הסכין היטב לאחר שחתכו עימו את הרול הקודם עם הדג החי וכמובן את המשטח שעליו מכינים את הסושי
    ובנוגע לאצות - יש באחת פחות או יותר את הכמות היומית המומלצת לאדם רגיל של אבץ (או שזה יוד?)
    קיצר, אני לא מכירה אדם שאוכל רק רול אחד ולכן ממליצים לא לאכול כלל סושי בהריון

ובנימה אישית יותר
    אני חושבת שכל מה שיש ספק - אין ספק!
    אם יש חשש שזה לא בריא בהריון אז מבחינתי לא היה חשש וזה פשוט היה לא בריא
  • לא שמעתי אישית אף רופא שיוצא נגד סושי...
    ברור שלא לאכול 10 רולים ביום. בדכ אוכלים כשני רולים. כמות מומלצת כשמה כן היא. רובינו אוכלים גם בהריון וגם לא כמויות יותר מהמומלץ של הרבה דברים.. בין אם זה קלוריות סוכרים פחממות חלבונים.... וכו. אידיאלית זה לאכול בול לפי תפריט.. אני אישית לא עושה את זה ולא מכירה הרבה שכן. לצערי כמובן הלוואי שגם בכללי הייתי ככה...
    ברור שאם יש ספק אין ספק ואני יחסית ממש היסטרית בעיניי.. אבל השאלה מאיפה הספק. אם כל הרופאים אומרים שכל עוד צמחוני ובטוח נקי כמו כשעושים בבית אז מבחינתי זה מספיק טוב. יש אנשים שנגד הרבה דברים וזה בסדר :) כאלה שיגידו להמנע מחלב להמנע מגלוטן להמנע מקפאין לחלוטין להמנכ משוקולד ועוד.
    אבל זו רק דעתי יש כאלה שנמנעות בכלל מלאכול בחוץ נמנכות בכלל מבשר אדום.. שמעתי על הכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה