היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ילדתי בשעה טובה ומוצלחת ביום שבת האחרון יומיים אחרי המשוער בשבוע 40+2 .. תהנו מהקריאה :)
14/8/14 יום חמישי - התאריך המשוער , ביקורת במיון יולדות - ללא שום זכר ללידה מתקרבת , פתיחה 1.5 ס״מ מחיקה 60% צוואר אחורי מאוד ואין צירים כלל .. משוחררת הביתה להמתנה עד יום ראשון לביקורת נוספת . 15/8/14 יום שישי - יום רגיל לגמרי בעלי נותן לי לנוח ועושה הכל במטבח .. אני רק הכנתי 2 עוגות ואפיתי חלות קטנות שיהיה לנו לשבת.. 19:00 בערב - מדליקה נרות שבת ומתחילה להתייפח ולבקש בקשות כאילו הלב הרגיש שזהו .. הלילה זה קורה !! הדמעות לא מפסיקות לרדת אבל הגוף מתמלא תחושת ביטחון . ארוחת שישי עוברת סבבה ללא כל סימנים מבשרי לידה ... אני ובעלי יושבים בסלון קצת פירות , חטיפים ומחליטים לעלות לישון - אני כמובן מסתובבת במיטה , קמה לשירותים ,מסתובבת בבית , קוראת עיתונים ומרגישה שהגוף לא רגוע !! עובריקו זז לו בבטן ולא נותן לי שניה של מנוחה !! 3:50 נרדמת בסלון , 4:10 מתחילה לרגיש מהי ירידת מים .. וכולי מתמלאת אושר !! זהו הרגע הגיע!! חיכיתי לסימן הזה כ״כ הרבה !! מעירה את בעלי ואומרת לו ״ מאמי אל תילחץ אבל ירדו לי המים ..״ תוך דקות אנחנו באוטו תוך כדי מתחילה להרגיש מזה צירים באמת .. בדיוק כמו שעון כל 5 דקות ציר ארוך , יפה , כואב וחד !! בשעה 5:00 בבוקר כבר נכנסתי לחדר לידה , 5:30 כבר קיבלתי אפידורל ומשם אנחנו בעננים ובאופוריה מטורפת .. בינתיים קראנו להוריו של בעלי וגיסתו ( ההורים שלי גרים במרכז והם שומרי שבת) בעלי וגיסתו נכנסו איתי לחדר לידה ובחרתי שהם יהיו שם עד הסוף .. בשעה 13:00 בערך מתחילה להתפתח לידה 9 ס״מ פתיחה וקדימה מתחילים לתרגל לחיצות ... עובריקו עקשן מאוד - לא מצליח להתברג כמו שצריך ומשהו מושך אותו חזרה לרחם - ככה מספר מסויים של נסיונות של לחיצות והוא חוזר לי חזרה אחורה .. הזמן מתחיל להתקצר והצירים נעלמים, מקבלת פיטוצין וממתינה עוד קצת בשביל לנסות שוב לדחוף . יש לציין שבעלי היה מקסים ושיחק אותה ובגדול !! הוא פשוט היה גיבור - לא פחד , לא הגעיל אותו דבר פשוט שם מסכה ועזר לי בכל הכוח שלו !! בשלב מסויים התחילה האטה בדופק ואני נכנסת להיסטריה , לא מבינה למה 4 רופאים בחדר הלידה מדברים ומתכננים איך להמשיך , אני לא מפסיקה לבכות ומתחילה להתייאש מהלחיצות שלא עוזרות לכלום להתקדם .. מרגיעים אותי עם חמצן וגז צחוק , צועקים עליי תוך כדי בשביל שאני אאסוף את עצמי ואבין את הסיטואציה ונותנים לי הזדמנות אחרונה לדחוף בשביל לנסות ליילד אותי וואקום אם לא - ניתוח קיסרי דחוף , לעובריקו אין חמצן !! באותו הרגע העברתי בראש את כל התפילות והמזמורי תהילים שאני זוכרת בע״פ מנסה לצעוק בלב לאלוהים שיעזור לי ללדת בשלום תינוק בריא ולצאת מזה שלמה !! אספתי את עצמי ולא הפסקתי לבכות וללחוץ והופ הוא יצא בעזרת הוואקום ... הוציאו אותו ממני שמו אותו לשניה על החזה שלי - הורידו לו את חבל הטבול שהיה כרוך סביב צווארו וגרם לו למצוקה ולקחו אותו ממני מבלי שאבין מה קורה איתי .. והתחלתי לבכות כמו משוגעת לבעלי וגיסתי - למה לקחו לי אותו , מה יש לו .. תלכו לבדוק שהוא נושם והכל בסדר !!! פתאום שמענו מהחדר השני את הבכי שלו והתייפחנו כולנו מאושר !!! אני לא יודעת לתאר את ההרגשה הזאת של איך המצב מסתדר לטובה ושהלידה עברה בשלום , אני לא מצליחה למצוא את המילים הנכונות שיתארו את ההרגשה של לגעת באלוהים ולחזור חזרה למציאות - להצלחת הלידה !! בכיתי מאושר כמו משוגעת , בכי בלי חשבונות , בכי של הכרת תודה לאלוהים שהוא נולד יחסית רגיל ויצא ללא כל מצוקה - סיטואציה שפחדתי ממנו יותר מכל דבר !! לסיום - ההחלמה שלי קשה מכפי שחשבתי אני עדיין נמצאת בבית חולים , מתקשה ללכת , תפורה ומחוברת לקטטר מעצבן !! הכל מתגמד לעומת היצור הטהור ששוכב לידי וישן שינה עמוקה ומגרה , כ״כ חמוד , יפה ושהוא רק שלי !!! אז הקטן נולד במשקל 2810 ביום שבת 16/8/14 בשעה 14:50 . בע״ה אפרסם את השם לאחר הברית .. בהזדמנות הזו אני רוצה להודות לבורא עולם על הזכות שנתן לי , על הכוח להיות 10 שעות בחדר לידה ולעבור חוויה כזאת מטורפת בשלום , בבריאות ובידיים מלאות באושר !! כמובן תודה לבעלי הגיבור שהתעלה על עצמו ושיחק אותה כל הלידה - אני מתה עליו !! ותודה ענקית לכן בנות יקרות שליוויתן אותי 9 חודשים ועניתן ותמכתן לאורך כל הדרך ... !! זהו אני לא קולטת אבל אני אמא מאוהבת !!!!!
16 תגובות
עמוד 1
ווווואו מתוקתי דבר ראשון ההתחלה הייתה מדהימה נשמע שהתפתח מאד מהר יחסית ללידה ראשונה חמסה חמסה 555
אבל וואו, החלק האחרון נשמע מלחיץ
ואוו מרגש בטירוף!! בכיתי יחד איתך!! כמה עברת בלידה, אבל העיקר שהכל בסדר עכשיו ושאת הוא ובעלך מאושרים:) בהצלחה בברית ??
מרגש מרגש מרגשששש. החזרת אותי ללידה שלי ..
הכל חוויה .. וכל הכאב והלחץ מתגמד לעומת האושר העצום והאהבה האין סופית שמרגישים אליהם.
תגדלי אותו בנחת מאמי , שיגדל לדברים טובים תמיד וילך בדרך ישרה וטובה.
שתהיהלך רפואה שלמה מאמי
מחכה לשם
מרגש אותי מאד, כל סיפור לידה מרגש אותי מחדש ומחזיר אותי ללידות שלי
וואוו ריגשת אותי מאוד, חוויתי משהו מאוד מאוד דומה! מאחלת לך התאוששות מהירה וקלה. אין כמו ההרגשה הזאת אחרי הלידה, להבין שהכל בסדר ומותר להתחיל להינות. תהני!!
ריגשת אותי כל כך !!!
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!! שתהנו ותדעו נחת בריאות ואהבה !!!!!!!!!!!
וואו ממש מרגש!!!!!!!!!!!! כולי הייתי צמרמורות! איזה גיבורה את, זה נשמע ממש לא פשוט להתמודד גם עם הכאבים וגם עם כל הפחד והלחץ שתיארת בסוף.... תמיד כשקוראת חושבת שאני כל כך לא בנויה לדברים האלה
וואו.ממש מרגש!!! גם אני בשתי הלידות, באותו היום הרגשתי וידעתי שזה יקרה! אין הרגשה מדהימה יותר מאשר אחרי לידה!! מזל טוב יקירתי!!! רווי ממנו נחת ואושר!!! תהני מכל רגע, תשמרי על עצמך!!
וווואאאאוווו ריגשת בטירוף! אני לא מפסיקה לדמוע....
ברוך השם שהכל בסדר עכשיו ! זה רק מוכיח שכל לידה זה נס אלוהי שאי אפשר להסביר.
שיהיה הרבה נחת ותרגישי טוב
ליהוש יקירתי , אני קוראת את מילים שלך וחוזרת אחורה ללידה שלי שתכף אני אכתוב , אני בוכה יחד איתך , אבל הכי חשוב שזה מאחוריך ואין יותר אושר מאשר לראות את קטנים שלי שלנו לידינו. אני ואת היינו באותו זמן בחדר לידה רק אני ילדתי מאוחר יותר.שולחת לך חיבוקים ונשיקות וכמובן המון בריאות לך וקטנצ'יק.
ריגשת אותי! גיבורה! שיהיה לכם המון המון נחת ממנו אושר שמחה ואהבה
מזל טוב הרבה בריאות אושר ונחת
בנות יקרות תודה רבה על הברכות ...!! מחר ככל הנראה אני משתחררת מבית החולים .. ואז נכנסת לסרט של הברית ! הכל עובר !! אין ספק שזה אושר אמיתי :) אני פשוט מאוהבת בו !! תודה לכולן !!!
וואו... קוראת ובוכה, כרגיל. ממש התרגשתי יחד איתך. מדהים כמה שאת חזקה ומתמקדת באושר הגדול שלך, כל השאק שטויות ויעבור! מאחלת שתחלימי במהרה ובקלות ותהני מכל רגע!!