סיפוור לידה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות מנצלת את זמן שקטני יושן בשביל לכתוב לך את סיפור לידה שלי , אני לא מאמינה שאני כותבת לידה רק ביום ריבעי אחרון הייתי בערכת משקל , קטני שקל 2616 , חשבתי לעצמי טוב יש לו עוד זמן לעלות במשקל , אבל לקטני היו תוכניות משלו, ביום שישי בעלי ניקה את בית , שאב את שטיחים , בקיצור כאילו ידענו שבשת מחכה לנו הפתעה , כל לילה ביום שישי היו לי בחילות ממש כמו בתחילת הריון , בשבת (16.08) קמתי הרגשתי את עצמי מאד חלשה , בקושי אכלתי ארוחת בוקר , בשעה 12:00 , התיישבתי לראות קצת טלויזיה , פתאום הרגשתי צורך לעשות פיפי , ברגע שקמתי כאילו פתחו ברז ירדו לי המים , צעקתי לבעלי מאמי ירדו לי המים חייבים לנסוע לבית חולים , תוך 5 דקות אנחנו באוטו , כל דרך ממשיכה לטפטף , מזל שהיו הנחתי מגבות מושב באוטו , הגענו לקפלן , אגב חייבת לציין את צוות של חדר לידה לטובה, ישר קיבלו אותי , המיילדת בודקת אותי אני כבר עם פתיחה של 3 , ב13:00 נכנסת לחדר לידה עם צירים נורא חזקים , צועקת , מבקשת אפידורל , אומרים לי איפה ספירת דם אחרונה שלך , בודקים בתיק אין , פעם אחרונה עשו לי בחודש יוני, טוב מחכים לתשובה של ספירת דם ואני מתחננת לאפידורל , אומרים עוד כמה דקות , מחברים אותי לאינפוזיה , פתאום מגלים שחסרה לי גם תוצאה של GBS ׁׁׁ הרופא אמר שאין צורך לעשות אותה בקיצור בלאגן , נותנים לי אנטיביוטיקה , ועדיין אני בלי אפידורל ,בוכה כמו תינוקת , רואה כוכבים , ובעלי היקר כבר צועק תנו לה כבר אפידורל , תרחמו עליה , המשמרת מתחלפת מגיעה מיילדת פשוט מלאך , קוראת למרדים , אני מקבלת אפידורל (איזה כאבים), שוב בודקים אותי עדיין אין התקדמות , מתחילה להרגיש את אפידורל , קצת נרגעת , הורים שלי מגיעים , אמא שואלת אם אני רוצה שהיא תהיה איתי בלידה , אני אומרת שאני רוצה רק את בעלי, שוב בדיקה והנה פתיחה של 7 , ושוב מחכים , אני כולי מזיעה ומאבדת סבלנות , מרגישה לחץ חזק למעטה ,מבקשת שוב בדיקה ,והנה פתיחה של 9 , מתחילים ללדת , לא מצליחה ללחוץ , בעלי עוזר למיילדת , שופך לה שמן שקדים על ידיים , ושוב מבקשים ממני ללחוץ ואני לא מצליחה , עד שבעלי אומר לי שהוא רואה את שיער את לולי שלנו , ואחר כך גם את ראש ,והנה שוב לוחצת והנה הראש הקטן בחוץ והופ קטני בחוץ , אני בוכה והמתוק שלי עושה אפצ'י ומתחיל לבכות , ופתאום מיילדת מראה לבעלי החבל הטבור עם קשירה , מסתבר שמרוב התנועות שלו בבטן הוא קשר את חבל הטבור השובב שלי ,ואם הייתי סוחבת עוד כמה ימים , לא רוצה לחשוב על מה שהיה קורה, נסיך שלי נולד קטן 2500 , בשעה 16:08 , אני בוכה מרוב אושר ,אחרי ים של דמעות עם שני הריונות שאיבדתי , אחד טבעי והשני מהפריה , אין סוף בדיקות שעשיתי לאורך כל דרך , זכיתי להריון טבעי ונסיך הקטן והנפלא שלי, מיילדת אומרת שחייבים להגיד ברכת גומל , שאלוקים שמר עליו עד לידה חבל הטבור עם קשירה .אני פשוט מאוהבת מעל הראש. תודה רבה בנות יקרות על זה שתמכתם בי לאורך כל דרך .
20 תגובות
עמוד 1
  • צמרצורת בגופי..
    מרגש אותי מאד
  • דיאנה היקרה כל כך ריגשת אותי.
    והנה אחרי 2 האבידות הגיע לך קצת נחת
    לידה טבעית ב"ה.
    מאחלת לך ולעוברו'ש הקטן התאוששות קלה ונעימה
    תגדלי אותו בנחת אושר והמון המון שלווה ובריאות
    חיבוקים
  • מזל טוב הרבה בריאות אושר ונחת
  • וואווווו איזה סיפור!!! כולי צמרמורת מרוב שהוא מלחיץ ומרגש!
    שמחה שהכל נגמר בשלום, מדהים איך דברים קורים לטובה לפעמים.... שתגדלו אותו בנחת... ומחכה לשם
  • דיאנננללללה ,
    צימרררת אותי איזה התרגשות.

תראי מזה 2 אבידות ועכשו יש לך אוצצר ששווה הכל !

כיף לשמוע שהלידה עברה ככה מהר ובשלום.

שתגדלי אותו בנחת ותראי ממנו אושר
  • וואו !!
    ממש נס ... מזל שירדו לך המים !!
    איזה התרגשות אין אושר יותר גדול מזה !!
    אני מאחלת לך שתגדלו אותו עם המון נחת ואהבה !!
    שתהיה לך החלמה מהירה .. מחכה לשמוע על הכרזת השם אחרי הברית :)

• מרגששש
    איזה יופי
    המון מזל טוב ונחת !!

ליטלילי
  • מרגש!!!! המון מזל טוב
    תגדלי אותו בנחת והמון אהבה!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • מזל טוב מאמי שתדעו רק אושר, בריאות ואהבה!
    שתגדלו את הגוזל בשלווה ונחת
  • וואו מרגו... מרגש כל כך!!!!
    כרגיל אני בוכה...
    שמעכשיו יהיו לכם רק בשורות טובות ותהני מהאוצר שלך בדיוק כמו שתכננת!!
  • מרגש ומקסים.............
    מזל טוב!!!! נחת ובריאות!!!!

l]
  • דיאנה אהובה שלי,
    איזה סיפור! איזה נס!! ברוך ה'!
    שתגדלו אותו בנחת :)
    את יכולה להגיד הגומל בברית
    בשעה טובה אהובה שלי, הרסת אותי עם הסיפור לידה!
  • מזל טוב !!!!!!!!!

כל כך ריגשת אותי

וברוך השם שהכל הסתדר, אלוהים שמר עליכם

שיהיה לכם רק טוב המון בריאות אושר ואהבה עם הנסיך !
  • מדהים! איזה אושר עילאי זה נשמע.....
    וממש מזל שהוא רצה כבר לצאת ולא נשאר בתוכך עם חבל טבור קשור
  • דמעותתתתת

יפה שלי
    יקרה שלי
    כמה ציפיתי לקרוא אותו.
    היה שווה לחכות, סיפור לידה מהמרגשים שקראתי
    מאושרת בשבילך כל כך!!!

וזה רק מוכיח שוב ושוב
    שאלוקים רוצה אלוקים נותן, כל דבר בעיתו ובזמנו
    ברוך ה' שרק תרוו ממנו רוב נחת

• וואו ממש נס
    גדלו אותו בנחת

]

• תודה רבה חברות יקרות שלי ,כל כך ריגשתם אותי , אתן צודקות במאה אחוז אכן קרה לנו נס , כל יום מודה לבורא עולם על זה ששמר עליו , שהמים ירדו ולידה התפתחה די מהר , כל יום מסתכלת עליו ,מאוהבת מעל ראש. תודה לכן על תמיכה לאורך כל דרך וכמובן תודה מיוחדת לאישה יקרה וחברה אמתית לשירה שלנו, אוהבת מאמי ושירבו נשים כמוך
  • תודה רבה חברות יקרות שלי ,כל כך ריגשתם אותי , אתן צודקות במאה אחוז אכן קרה לנו נס , כל יום מודה לבורא עולם על זה ששמר עליו , שהמים ירדו ולידה התפתחה די מהר , כל יום מסתכלת עליו ,מאוהבת מעל ראש. תודה לכן על תמיכה לאורך כל דרך וכמובן תודה מיוחדת לאישה יקרה וחברה אמתית לשירה שלנו, אוהבת מאמי ושירבו נשים כמוך

• מרגש מרגש מרגש!!
    שוב מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה