Nonachka - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היית אצל דוקטור מורי שכטר? אם כן איך היה? מה א מר והציע?
10 תגובות
עמוד 1
  • היי תות אני גם היום הייתי אצל דר מורי שכטר הוא פשוט מקסיםםםםם!!! אני חושבת שאני בידיים טובות ;)
  • איזה יופי:) בטח שאת בידיים טובות!! תזרמי איתו וילך לך הכי טוב:) בהצלחה ותעדכנו כל הזמן ??
    אני כל הזמן אכנס לראות מה שלומכן ??
  • היי תות27
    הייתי אצלו ביום חמישי, היה עייף אבל דיבר לעניין
    קיבלתי גם תוצאות סדיקת AMH שיצאה מעולה למזלי!!!!
    חזרנו להיות לגמריי הלא מוסברים.
    יצאתי ממנו אופטימית מאוד!!! יותר אופטימית מהביקורים אצל אחרים.

יוצאים לדרך.... מקווה לבשורות טובות בהקדם אצל כולן!!!!

תודה על התעניינות!!!!
    שבוע מקסים ושקט
  • איזה יופי שיצאת אופטימית יותר משהיית:(
    מה הוא המליץ לך? מתחילה עם הזרעות או הפריות?
  • היי תות
    אני עוקבת אחרי ההתכתבויות ...
    לי הוא המליץ קודם לחזור על בדיקת הזרע ונתן לבעלי לעשות us אשכים
    ואמר עוד שבועיים להגיע אליו.. וכנראה שנתחיל עם הזרעה.. אשמח עם תוכלי לפרט לי את תהליך ההזרעה.. מה שתמיד מסקרן אותי הוא איך עולים על היום ביוץ שלי כי המחזור שלי ממש לא סדיר ואיך במקביל ליום ביוץ דואגים לנקות את הזרע של הבעל ולהספיק להחדיר אותו אלי? זה נישמע לי פרוצידורה מסובכת... איך זה באמת עובד??
    אני מזה חוששת מכל התהליך למרות שגם אותי הוא הוציא מהמפגש אופטימית ואפילו סיפר לי שמישהי הייתה אצלו לפני שבוע ולבעלה אין כמעט תאי זרע תקינים כאילו נתן לי להבין שיותר גרוע ממה שיש לבעלי והיא נקלטה על ההזרעה הראשונה ...

• בייבי 555- היי אני שמחה שאת גם מעדכנת ותאמיני לי שיש יותר גרוע ממך!! לבעלי אין צורה מתאימה להפרות ביצית, לכן כל הזמן שארצה להכנס להריון אצטרך לעשות טיפולים.
    בדיקה של מתי את מבייצת- בחודש הראשון הוא אומר תאריך שנראה לו לרופא שאת קרובה לביוץ ואז את כל יום נוסעת למכון מיוחד של בריאות האישה ועושים לך שם אולטרסאונד וגינלי ומחפשים זקיקים.... ככל שהם מתקרבים למספר 19, 20,21 זה אומר שאת קרובה לביוץ... נוסף לכך מסתכלים גם על עובי רירית- שזה מדד שעוזר להכנס להריון כי הביצית צריכה עובי מאוד עבה כדי להכנס להריון- הביצית נדבקת לרירית.
    בקשר להכנס הזרע- לפני שמזריעים אותך, הגבר צריך לתת זרע במכון מיוחד אני עשיתי בבית חולים אסותא, אפשר גם במעבדות שעובדות עם הקופה שלך ואז זה בלי כסף, אבל צריך הפניה מרופא משפחה של הגבר. תהליך ההשבחה של הזרע הוא פשוט- מכניסים את הזרע למכונה עגולה עם חומר ורוד ואז מסובבים אותה מהר מהר מהר ואז עוצרים במפתיע. כל הזרעים שעולים הם הזרעים המשובחים של בעלך ואותם שמעם במבחנה שאת צריכה להביא לרופא שמזריע אותך, כמובן שאת לא רואה את התהליך של ההשבחה כי את מוסרת את הזרע ולוקחת.
    אחרי שמביאים לך מבחנה את מחכה באותו הרגע שיקבל אותך- או שאת נוסעת לדוקטור מורי שכטר והוא מזריע או הרופא שנמצא בקרבת מקום. תהליך ההזרעה מתבצע עם קטטר- צינורית ארוכה וצרה מאוד- צרה יותר מהזרת שלך, זה לא כואב בכלל, רק קצת מרגישים את זה אבל לא כואב. הרופא מחדיר צינורית דקה יותר לתוך הקטטר עם הזרע שאחרי ההשבחה של בעלך ואז מחדירים לך אותו, את לא מרגישה כמובן כלום. אחרי ההזרעה יכול להיות כאבי בטן קטנים וזה בגלל החומר הורוד הזה של ההשבחה, אל תדאגי.
    תבואי רגועה לשם, אני מקווה שהרגעתי אותך. זה התהליך הכי פחות קשה וכואב בטיפולי פוריות:) את תעברי אותו כמו גדולה. שבעלך יהיה ליידך בכל זמן ההזרעה ויתמוך ויחבק ויחזיק יד- זה חשוב.
    בהצלחה:) ??
  • שכחתי לציין שכשמגיעים למעקב זקיקים- הבדיקה שעושים במכונים עם האולטרסאונד המשוכלל שמגלה ביוץ, אחרי הבדיקה את תקבלי דף שרשום עליו מה הנתונים של הביציות שלך ואת צריכה לפקסס לאחות שעובדת במכון עם דוקטור מורי שכטר והיא חןזרת אלייך כשהוא מודיע מתי לעשות הזרעה... כמובן שאחרי ההזרעה תמיד ממליצים באותו היום גם לקיים יחסי מין. תכיני את בעלך שיהיה מוכן לניצול מיני חחחחח :)
  • חחחח תות27 גרמת לי לצחוק על הבוקר!!!
    איזה מקסימה את תודה רבה רבה על ההסבר ברור שהרגעת אותי..
    התהליך נישמע קליל ומעניין..
    נקווה לבשורות טובות
    ואמשיך לעדכן
    בנתיים שיהיה לך אחלה יום :)
  • בוקר טוב בנות
    אז ככה הוא הציע לנסות לבד אבל עם הורמונים ומעכב, ולבוא אליו אחרי קיום יחסים והוא עושה בדיקה כלשהי לראות שהזרע אכן מטייל לו במקום הנכון
    במידה והבדיקה תקינה, נחכה לבשורות טובות
    במידה ולא אז אולי נעלה סוך סוך על הבעיה ואז מנסים הזרעה.
    מה שאהבתי שלמרות שכל הדעות ששמעתי עד עכשיו היה לרוץ לIVF, כי כך הושג ההריון והנסיך שלי.
    הוא דווקא כן מתסכל על עוד דרכים, היה קשוב לכל מה שאמרתי
    אז אני באמת מזה זמן רב אופטימית, אפילו יותר נינוחה, האי וודאות מתחילה להתפוגג, והרגע הגדול מתקרב!!!

מזמן לא הרגשתי כך.......
  • בייבי 555 שמחה שגרמתי לך לצחוק על הבוקר, שהחיוך לא ירד מפנייך.... אמן... תעדכני אחרי ההזרעה:)
    Nonachka הרופא הזה מקסים שאין דברים כאלה, את שתיכן הוא הרגיע. ונכון, הוא חושב שivf זה תהליך לא נעים בכלל, למרות שהוא מאוד מקצועי ויסודי ולא כאב לי הטיפול של ivf שעשינו אצלו.
    הלוואי שתבשרי לנו החודש על בטא חיובית !!!!! אמן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה