היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותתתתת אחרי קצת יותר משנה של ניסיונות היו לי 5 ימים איחור והיום החלטתי לעשות בדיקה וייצאו שתים פסיםםםם ברורים לגמרי!!!!
התחלתי לבכות מרוב התרגשות!!!!
יש לי כאבים בצד בבטן התחתונה כמו דקירות כאלה זה נורמלי???
ומה עושים עכשיו בדיקת דם????
בקרוב אצל כולן!!!
18 תגובות
עמוד 1
מזל טובבבבב בקשר לדקירות הבנתי שזה נורמלי בהתחלה כי הרחם מתחיל להמתח וזה השרירים שמתכווצים אז זה נורמלי כל עוד אין דימום וזה נסבל זה בסדר... עכשיו תלכי לרופא שלך תבקשי הפניה לבדיקת דם לראות שהבטא עולה... מזל טובבבב
לילוש
תודה רבה!!!!
יווווווווווווווו יהיה בשעה טובה!!!!!!! בשורות משמחות על הבוקר.
כמו שאמרו לך אפשר עכשיו לעשות בדיקת בטא, אפשר לבקש גם מרופא משפחה, ולקבוע תור לרופא נשים בשבוע 7-8 לבדוק דופק... בהצלחה ותמשיכי לעדכן מה שלומך
תודההה יש לי היום תור לרופא משפחה לקחת הפניה מחר אני יעשה את הבדיקת דם[ love] הכאבים שבבטן התחתונה בטוח תקינים?? יכול להיות שכבר התחילו בחילות וחוסר תאבון?
מאוד יכול להיות שהתחילו בחילות וחוסר תיאבון וגם כאבי הבטן, כל עוד לא מלווים בדימומים, הן תקינות. שיהיה בהצלחה
ברוך השם אין דימומים רק כאבים :) תודה
טוב עכשיו חזרתי מהרופא משפחה הוא מדד לי לחץ דם ואמר שזה ממש גבוה ושצריך לעקוב למה זה ככה?? :-|
טוב עכשיו חזרתי מהרופא משפחה הוא מדד לי לחץ דם ואמר שזה ממש גבוה ושצריך לעקוב למה זה ככה?? :-|
מההתרגשות:)
מזל טוב מותק!!! שמחה בשבילך
תקראי בגוגל על לחץ דם גבוה בהריון
תודה :)
עכשיו חזרתי מהמרפאה עשיתי בדיקת דם והלחץ דם ירד והוא תקין תודה לאל :)
יופי אני בשבוע 7 הלכתי למוקד כי הייתי היסטרית מהפסקת הבחילות והלחץ דם שלי היה בשמיים וכבר הלחיצו אותי.. מאז זה לא חזר על עצמו טפו טפו טפו... לחץ והתרגשות מאוד משפיעים. תמשיכי לעדכן!!! ובפורום תמיכה הדדית כמו שתות אמרה יש עוד כמה בנות בשלבים שלך תסתכלי שם גם
בנות תעזרו לי דחוףףף אם כתוב בבדיקת דם גדול מ 1000 זה בסדר????
עשיתי גם בדיקת שתן יש שם ערכים גבוהים שמלחיצים אותי כמו רמת החלבון בשתן וכאלה אתן יודעות על מה מדובר?
ותסתכלי טוב טוב במקום שכתוב גדול מ1000 זה בבדיקת דם או בדיקת שתן. אם זה בבדיקת שתן אולי יש לך דלקת בשתן גם לי הייתה בהתחלה ונתנו לי אנטיביוטיקה שמתאימה להריון, נראה לי שזה תחת הכותרת ״בקטריולוגיה״ משהו כזה.