כזה משבר לא היה לי הרבה זמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל כך מרחמת על הילדים שלי שהחופש שלהם נהרס בגלל שאני חלשה מקיאה ולא מרגישה טוב ולא יכולה לצאת איתם לשום בילוי..בעלי עובד כל היום ומאוד עסוק.משפחה תומכת והורים אין לי הם לא בקשר איתי..אני לא יכולה לזוז מהבית אני פשוט ממוטטת והילדים מאוד מאוכזבים...לא תיכננתי את זה ככה..אוף..יש לי יסורי מצפון...עצובה מאוד:(
7 תגובות
עמוד 1
  • אוי... אין לי ממש משהו מועיל להגיד... זה באמת נשמע מאוד מאוד קשה ולא נעים.
    ככה בשגרה את לא עובדת? כלומר אין מצב שבעלך בכל זאת בשביל הלדים יקח כמה ימי חופש בודדים?
    באמת נשמ מבאס וממלא ברגשי אשם, אבל את באמת חלשה ולא מרגישה טוב. אני כל השליש הראשון חשבתי מה אני עושה בהריון הבא כשלא אוכל להרשות לעצמי רק להיות מעולפת כל היום
  • מה לגבי הורים של חברים של הילדים שיצרפו את הילדים לבילוי? או חברות שלך שיוציאו את הילדים? האם לא קיימת אופציה כזו?

• היי,
    בתחילת ההריון גססתי במיטה במשך חודש וחצי בגלל הבחילות והקאות שלצערי ממשיכים גם עד עכשיו. הדבר היחידי שעזר לי זה כדורים שנקראים דוקסילאמין+פירודיקסין. אפשר לבקש מרשם מרופא נשים ואפשר לרכוש רק בסופר פארם. הם קצת יקרים 200 ומשו ל 100 כדורים אבל בעיני הם ממש גלגל הצלה בזכותם חזרתי לתפקד...
  • היי בנות תודה על התגובות...במקרה שלי בעלי עצמאי ןחייב להיות בעבודה...shnk~לגבי מה שאמרת על הכדורים שנתנו לך האם באמת הם עוזרים? כי לא נתנו זופרן 8 מ"ג ואמרו לי שזה הכי חזק לבחילות ובכל זאת זה לא עוזר לי....
  • זה הדבר היחידי שעזר לי... הם עד עכשיו איתי בתיק לכל מצב שלא יבוא. בחודשים הראשונים הייתי לוקחת 4 ביום כמו שמומלץ היום כבר מספיק פעם ביומיים שלושה..

• תודה רבה שירה חמודה...כן אני מנסה הכל.ומאוד קשה..גם נידודי שינה לא נורמאלים..מקווה לטוב במהרה בעז"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה