לידה טבעית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני לא כל כך פעילה פה בפורום אבל אני קוראת ולומדת מכן המון, אז קודם כל, תודה!

אני בהריוני הראשון ואחרי שקראתי המוווון על לידות טבעיות ופעילות בכל מיני שיטות שונות, אני חושבת שזה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, ב"ה אם הכל ימשיך להיות תקין בהריון כמובן...
    הייתי ממש שמחה לדעת אם יש כאן בנות שניסו לידה טבעית בלידה הראשונה (ובכלל) ולשמוע את החוויות שלכם (לוא דוקא סיפור לידה מלא אלא בעיקר כמה זמן נמשכה הלידה, איך התגברתן על הכאבים)
    ובעיקר - האם מישהי ניסתה את אחת משיטות הדימיון המודרך?
    האם חובה לקחת דולה ללידה כזו?
    ולמעשה, כל טיפ ללידה טבעית שתוכלו לעלות על דעתכן :)

תודה!!
4 תגובות
עמוד 1
  • במקרה של לידה ראשונה עדיף להיות מוכנה לכל מצב
    לא לשכוח שכל לידה היא שונה
    קורס הכנה ללידה מומלץ אני אשית לא לקחתי

]

• אמנם בשתי הלידות האחרונות שלי ילדתי עם זירוז של טבליה, אבל ללא משככי כאבים כלל באף אחת משלוש הלידות שלי, בראשונה גם ללא זירוז
    כמו שרינת כתבה לך, את צריכה להערך להכל, לא להיות מקובעת, תוכנית לידה זה חשוב, אבל צריך לזכור שהיא לא חקוקה בסלע

לגבי דמיון מודרך אני השתמשתי בזה כשהבת הקטנה שלי היתה במצג עכוז, זה עבד
    להזיק זה לא מזיק...

דולה זה עניין אישי, לי אישית לא התאים להכניס אדם זר לחדר הלידה איתי

הלידות של ביתי הגדולה והאמצעית נמשכו 6 שעות כל אחת מרגע תחילת התהליך (ירידת מים בראשונה וזירוז טבליה בשניה)
    הלידה של ביתי הקטנה נמשכה 9.5 שעות בערך מרגע קבלת הזירוז
    לפני הלידה הראשונה קראתי ספר (לא זוכרת את שמו) שמדבר על התחברות לכאב, לי אישית זה מאד עזר ללדת בלי אפידורל

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני את הלידה הראשונה ילדתי עם אפידורל הרגשתי שבביח ממש דחפו את האפידורל
    הלידה השניה היתה מהירה מאוד ,לקחתי דולה אבל לא באמת השתמשתי בה
    הלידה השלישית ארכה כ 6 שעות ללא דולה אחרי שילתי את הלידה הקודמת ללא אפידורל והבנתי שאני מוסגלת ללדת ללא אפידורל היה לי יותר קל ,לי עזר דמיון מודרך ומאוד עזר להיות עם עצמי בכאב.
    הלידה הראשונה והשלישית ארכו שניהם כ 6 שעות.

בהצלחה
  • איזה כיף לשמוע על לידות ראשונות קצרות :) מחברות אני שומעת רק על לידות ראשונות של 24 שעות ויותר וזה כל כך מייאש...!

לגבי הקיבעון על דרך לידה, ברור לי שאי אפשר לעשות זאת ואפשר רק להתפלל שהכל יתנהל כשורה, אבל אני ממש מקווה שבגע האמת אצליח לשחרר ו"לזרום"....
    (קונטרול פריק שכמוני...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה