כאבים בגב התחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בבטן התחתונה, בלי דימום, הבנתי שזה קשור להתרחבות של הרחם....
    בנוסף התחילו לי בימים האחרונים כאבים חדים בגב התחתון.....
    מתלבטת אם גם כאבי הגב קשורים להריון ולשינויים ברחם או שיכול להיות שאלו הכליות.
    לפני כמה שנים היו לי כאבים בגב התחתון, חשבתי שזה רק גב תפוס אבל בסוף התברר שזו דלקת בכליות שהתפתחה לזיהום בדם ומצאתי את עצמי מאושפזת.....
    נזכרתי הלילה שאמרו לי שכשאהיה בהריון אצטרך לבדוק לעיתים קרובות אם אין לי דלקות בשתן שעוברות לכליות, כי אני מסוג הנשים שלא מרגישות כשיש להן דלקות בשתן..... והחשש בהריון שתהיה דלקת שלא תטופל ותעבור לכליות

ידוע לכן האם אפשר לעשות בדיקת שתן אצל אחות ללא הפניה?
    או שאולי כדאי ללכת לרופא משפחה להתייעץ איתו?

דבר נוסף, מעבר לעייפות הקשה שיש לי בתקופת ההריון, אני מתקשה לישון טוב בלילות....
    אני ממש עייפה וקשה לי לתפקד בעבודה, המנהלת שלי לא יודעת עדיין שאני בהריון, ואני לא יכולה לבקש ממנהה יום מנוחה.
    האם אפשר לבקש מרופא משפחה יום מחלה כדי לנוח? האם אפשרי בלי שתהייה כתובה הסיבה?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    גם אני סובלת מכאבי בטן, לפעמים גם בצד וזה באמת התרחבות הרחם
    אבללל
    בהריון הקודם ממש סבלתי בשבוע 12 מהבטן ולא ייחסתי חשיבות כי זה ״ התרחבות הרחם״
    בסוף ההריון שלי נגמר בהפלה אז אל תזניחי ואם כואב תלכי לבדוק!!!

לגבי הגב--- כאבים בגב התחתון גם לי יש
    אבל שוב, כל גוף זה משהו אחר
    עדיף שתבדקי ותהיי בטוחה שזה רק מההריון...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה