בכי היסטרי של כמה שעות וסטרס רציני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, קראו לבעלי למילואים ובגלל כל ההורמונים לא הפסקתי לבכות במשך כמה שעות (בערך 4 שעות) ונכנסתי ללחץ היסטרי וסטרס קיצוני- כעסתי וצעקתי.
    אני מאוד מפחדת שקרה משהו לעובר ??????
13 תגובות
עמוד 1
  • היי תות
    לעובר לא קרה כלום... תחשבי באיזה מצבים אנשים הביאו ילדים... ושלא נדע עכשיו כל הנשים בהריון שקרה להן הנורא מכל והופיעו בחדשות... זה נכון שהורמוני סטרס לא בריאים להם אבל לא ברמת הנזק שאת מדמיינת.
    לגבייך אני כל כך מבינה. זה הסיוט שלי שבעלי ילך עכשיו למילואים. במלחמת לבנון השנייה עברתי כמה דברים לא טובים ומאז אני לא מצליחה להיות אופטימית. שולחת לך המון חיבוקים, אני בטוחה שהוא יהיה בסדר ומקווה שהוא יוכל לדבר איתך כמה שיותר שתהיי רגועה... תנסי לא להישאר כל הזמן לבד עם המחשבות ולהיות חזקה כמה שאת יכולה
  • בסביבות 13:00 גיסתי באה אליי והרגיעה אותי
    היא הצחיקה אותי והייתה איתי עד שאכלתי משהו ולא מוכנה לעזוב אותי, אכלנו בוקר יחד וצהריים וכל זה רק למען העובר שלי.
    אני מקווה שלא קרה לעוברי שלי משהו .
    תודה שני 13 על העידוד הלוואי שלא קרה או יקרה כלום לתינוקי:)
  • יופי.. נראה לי כמה שפחות להיות לבד כרגע עדיף. אני ממש מקווה שבעלך יחזור מהר זה ממש ממש לא פשוט... אבל באמת תנסי לא להכניס לעצמך ראיונות לראש.
    ובאמת את יכולה בעיניי להיות רגועה הכי טוב כרגע לעובר זה שתנסי להרגע כדי שלאט לאט גם אצלו יירדו הרמות של הסטרס. בגלל המקצוע שלי למדתי הרבה על הריונות גם בזמן של דיכאונות וכאלה ומכמה שעות של היסטריה ממוקדת לא קורה כלום. אבל זה באמת מפחיד ולא נעים.
    מחזיקה אצבעות שבעלך יחזור מהר ושהכל יעבור בשלום
  • היי מותק, קודם כל מקווה שאת מרגישה טוב יותר
    גם בעלי נקרא לצו 8 והוא בגולני
    ככה שאני מבינה ומזדהה מאד עם הלחץ והפאניקה.

שולחת לך המון אנרגיות טובות, חיזוקים וחיבוקים.
    אל תדאגי מתוקתי אלוקים שומר עליו
    שיחזור הביתה לשלום במהרה.

לגבי הלחץ והסטרס,
    אל תכניסי לעצמך לחצים מיותרים
    זה בטח לא מקל עלייך עכשיו...
    בגלל מקרה חד פעמי לא יתהפך העולם

• תודה בנות על החיזוק:)
    שני13 במה את עוסקת?
  • מתוקה

קודם כל יש לך כל זכות להילחץ ולהתעצבן וזה בסדר.

אני בטוחה שהכל בסדר עם הבייבי, אף אחת לא מצליחה באמת להשאר רגועה ובלי סטרס 9 חודשים

מה שחשוב הוא שתנסי באמת להעסיק את עצמך בדברים כמו שעשית עם גיסתך ושבאמת תאכלי ותשתי טוב

וכמובן שאנחנו פה בשבילך !
  • תודה רבה:) מקווה שהכל בסדר איתו באמת
  • למה אני כותבת היום הודעות מהטלפון והן לא מתפרסמות.....

תות אני פסיכולוגית.

שירה, כל הכבוד על הגישה. בכלל את גיבורה. אני יכולה לבכות רק מלחשוב שיקראו לבעלי למילואים עכשיו. למזלי הוא ביחידה מיוחדת ושיי לפיקוד צפון, ואם יצטרכו שהם יבואו לעזור בפיקוד אחר המצב לא משהו. אז עדיף ככה לכולם
  • דיי איזה יופי שני 13 :)) אני סטודנטית להוראה: גננת ומורה:)
  • שאלתי את דוקטור הדר/אדר והוא אמר שזה לא יכול לפגוע בעובר.
    שנשן, את מרגישה את העוברי כבר?
  • זה פחות יופי כשלוקח מליון שנה למצוא התמחות קלינית אבל כרגע יצאתי מהמרוץ הזה ואני עובדת במחלקה פסיכיאטרית במחקר ובלהיות בהריון... ומסיימת את התזה. אחרי הלידה אראה מה קורה איתי :))
    יפה מתי את מסיימת ללמוד?? את רוצה להיות גננת או מורה?

ראיתי ששאלת כן הם חזקים הפיצקיים האלה....

לפעמים כשאני שמה יד על הבטן נדמה לי שמרגישה קצת. אבל בעיטה ממש לא הרגשתי... מבאס בא לי כבר! אני תמיד חוששת שאולי אני מדמיינת... היום חברה רצתה לראות את הדיוידי של הסקירה אז עוד יותר בא לי!!!
    את מרגישה? אם כן ממתי הרגשת ממש בעיטה ברורה?
  • מאמינה שתמצאי בקרוב אחרי הליגה מקום להתמחות בו ושאת משחררת, עכשיו, זה כל כך חכם מצידך:)
    אני מאוד או הבת להיות גננת יותר ממורה כי אני יותר בקטע יצירתי ומאוד אוהבת לדבר על רגשות ובבית ספר אין את זה, יש רק מבחנים ועבודות וזה מסע שמשרד החינוך עשה של מטרות ומטרות ויעדשים שחייב לעמוד בהם וזה שנןא עליי לרוץ אחרי מטרות שאני לא מספיקה כלום. אני עולה לשנה ג׳ כרגע וזאת השנה העיונית האחרונה:) אחרייה יש לי סטאז:)
  • אני התחלתי להרגיש את הבייבי בסביבות
    שבוע 17 אבל לא ברור כל כך!! זה היה משהו בסגנון דלים בבטן שמתחזקים ממש ובעיטות ממש התחלתי להרגיש בשבוע 19.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה