,שק הריון ריק מתוכן שבוע 6 + 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בשבוע 6 + 5 ימים ללא שק חלמון או עובר. המחזור האחרון שלי היה ב 2/7 ועקבתי אחר הביוץ במד חום השחר ולפיו הביוץ התקיים בין היום ה 13-14.
    ביצעתי בדיקת אולטרסאונד כשהייתי בשבוע החמישי, בבדיקה בקושי ראו שק קטנטן בגודל של 1 מ״מ לאחר שבוע הגעתי לעשות בדיקת אולטרסאונד נוספת ( כשהייתי בשבוע 6 + 5 ימים ) וניראה שק הריון בגודל 16*12 ריק מתוכן. יש לציין שהמכשיר היה מאוד חדשני.
    אני מאוד חוששת הטכנית אמרה לי שזה לא מצב טוב ולעשות בדיקה בעוד כשבוע.
    האם קרו מצבים כאלו בעבר שהיה הריון תקין?
    זה הריון ראשון שלי לאחר זמן רב של ניסיונות ואני ובעלי על הפנים :(
6 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תחכי לשבוע 8,
    לא סתם אומרים לבוא לבדוק דופק בשבוע 7-8 , חבל על החלץ והמתח המיותרים...

• היי מותק
    אני ממש לא יודעת או מבינה, גם לא שמעתי על מקרה כזה.
    אבל כשאני הייתי אצל הרופא שלי הוא אמר לי לחזור בשבוע 8-9 לעשות אולטרה סאונד

נראה לי שכדאי להוריד לחץ
    מקווה ומתפללת לבשורות חיוביות בשבילך :)

• הרופא שלי בכלל לא הסכים לבדוק אותי בשבוע כזה. אמר שבקושי נראה משהו וחבל להיכנס ללחץ במידה ולא נצליח לראות.
    חזרתי בשבוע 9 בערך וב"ה... הכל היה תקין.
    חכי עם זה קצת....

l]
  • היי מאמי !!
    אני הייתי לפני שבועים בדיוק במצבך..
    הייתי בבדיקת US ב5+5 וראו רק שק...
    אתמול הייתי שוב (7+1) וברוך השם ראו הכללל וגם דופק...
    תלכי לשבוע 7-8 ותלכי שוב ובעז״ה ותתבשרי בבשורות טובות!!
    בהצלחה
  • אצלי ב 5 לא ראו כלום, שק קטנטן וזהו. הרופא אמר לי לחזור כעבור שבועיים וכבר ראו דופק. תמתיני שבועיים לפני שתלכי שוב. בהצלחה
  • גם לי בשבוע חמישי לא ראו ממש פשוט הפעם הייתי בשבוע 6 + ובגלל גודל השק זה היה ניראה מוזר לטכנאית.. בכל אופן אני אמתין עוד קצת ואמשיך להתפלל...
    תודה על התמיכה!
    אני יעדכן בהמשך ונקווה לבשורות טובות:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה