כאבי בטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחילו לי היום כאבי בטן חזקים, כמו מחזור קשה במיוחד. היו לי עד היום כאבים כמו דקירות, שאמרו לי שנובעים מהרחבות הרחם, אבל כאבים כאלו עוד לא היו לי. מה עושים? זה נורמלי וקשור גם להתרחבות הרחם? צריך ללכת להיבדק?

6 תגובות
עמוד 1
  • אם הכאבים ממש חזקים ולא נסבלים, לדעתי לכי לבדוק.
    מקווה שהכל בסדר וזה באמת כאבים של התרחבות הרחם. מחזיקה לך אצבעות שזה כלום אבל כדאי במקרים כאלה להבדק.
    בהצלחה! תעכני.

• הבוס שלי לא יודע, ואין לי תירוץ טוב לצאת מהעבודה. יש לי יום ארוך ועמוס במיוחד היום ואני לא יודעת מה לעשות
  • היי
    אני לא רופאה אבל לי עד היום יש כאבים שלפעמים חזקים ממש. שלשום בלילה כשניסיתי להירדם חטפתי כזאת דקירה שממש נתתי צעקה ובעלי נבהל... ואני ממש לא מאלה שמשמיעים קולות מכאבים :) זה קורה לי מידי פעם מהתחלה....
    מקסימום בערב תלכי למוקד אם את לחוצה. אם את במכבי במרכז יש כמה מוקדי נשים ואם את בכללית זה יותר פשוט ואפשר בשעות הערב המאוחרות לעלות לחלק מבתי החולים בלי הפניה...
  • זה בדיוק מה שאני עוברת היום !!
  • תהלי, אני מצטערת לשמוע שגם את סובלת, אבל לחלוטין מבינה מה עובר עלייך (כולל בנוגע ללא להראות כלום לסביבה, שלא יודעת). הלוואי הלוואי שלכולנו יהיה היריון תקין
  • תהלי. אנחנו באותו שבוע. גם לי יש כאבים אבל לא בלתי נסבלים. אבל זה גם תלוי נראה לי בכל אחת וכוח הסבל שלה. מאתמול התחילו תופעות נוספות של בחילות ואחרי כל מה שאוכלת פשוט מרגישה שזה נתקע בגרון ומבחיל...
    מחר הולכת לבדיקת דופק. לפני שבוע לא ראו.
    נקווה ונאחל לכולנו הריון תקין וקל! ובע״ה בעוד כמה חודשים נעבור פורום...משהו כמו אמהות טריות. ובהזדמנות זו מאחלת לכל מי שמנסה שתקלט במהרה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה