היי בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,שלום לכולן.. :)
    אני חדשה פה...אנחנו מנסים כבר 7 חודשים להכנס להריון ,ללא הצלחה.
    מחזור סדיר,בודקת ביוץ עם ערכת ביוץ כל חודש.מקיימים יחסים בדיוק כמו "שרשום בספר"?אבל ללא הצלחה..אשמח לשמוע מכן...מה אתן עושות,מה לא...
    תודה ??

??אור??
14 תגובות
עמוד 1
  • היי אור..
    אנחנו גם מנסים חצי שנה ללא הצלחה.
    היית בבדיקה כללית אצל רופאת נשים קודם כל?
    כמו שאומרים לי הרבה מה לעשות אין.. סבלנות ורוגע זה שם המשחק למרות שמאד קשה..
    את אומרת שאת בודקת ביוץ.. האם מופיע לך כל חןדש? אשמח לתגובה שלך בנושא.
    תקפידו יום כן יום לא לקיים.. רגליים למעלה לאחר מכן לרבע שעה..
    יש מיליון של אמונות טפלות אבל לא מאמינה בזה..
    אני הייתי אצל רופא שאמר לי לחכות בסבלנות עד שתעבור שנה ואז לחזור..

גל.
  • היי..
    היינו אצל רופאת נשים שאמרה שאם מנסים עד שנה ללא הצלחה,זה עוד נחשב תקין.היא נתנה לי הפנייה לאולטרסאונד גניקולוגי,אבל את האמת שאני קצת חוששת מהבדיקה,אז עדיין לא הלכתי לעשות.
    לגבי הביוץ הוא מופיע כל חודש ביום ה16 של המחזור.תמיד,תמיד כמו שעון.
    מנסים יום כן,יום לא,רגליים למעלה.הכל ... :/
    את עשית בדיקה כלשהיא?

??אור??
  • לרופא נשים שלי יש אולטרסאןנד במרפאה אז עשיתי באותו הביקור.. הם מסתכלים בדרך כלל על הרחם על החצוצרות וזה.. אמר שהכל נראה בסדר גמור ושגם ראה שהיה ביוץ באחת השחלות.
    זה היה חןדש שעבר.. החודש אני כבר ביום ה24 ועוד לא רואה זכר לביוץ..

בנוסף עשיתי את כל הבדיקות הגנטיות ובדיקת דם לcmv

ורק מחכה.. יש חןדש קשה ומאכזב ןיש קלים יותר..
    מאחלת לנו בעזרת השם שיגיע בעיתו

גל.
  • יכול להיות שהביוץ שלך מאוחר...בדרך כלל מתי הוא מופיע לך?
    בדיקות גנטיות עשיתי.מה זה cmv?
  • בנות
    תבקשו הפניה למעקב זקיקים!!! הכי אמין ובטוח
    לפעמים הבדיקות ביוץ הביתיות מזייפות, וגם כשהן מראות ביוץ ( 2 פסים כהים ששווים בצבעם)
    הביוץ לא יתקיים באותו הרגה אלא 12-24 שעות הבאות...

בהצלחה :)

• עצה שלי קודם כל להפסיק עם מקלוני הביוץ ולעבור למעקב זקיקים דרך. קופה את הולכת לרופא נשים ומבקשת הפניה למעקב זקיקים כדי לוודא מתי הביוץ,
    הרופא לא ממהר לעשות כלום עד שנה מהנישואין כי לפעמים מלחץ לא נקלטים.
    אני מציעה שבעלך ילך לרופא משפחה שלו ומבקש בדיקת זרע תעשו אותה ותראו אם יש בעיה בזרע אז ישר לרופא פוריות לא צריך לחכות שנה סתם אם אין בעיה והזרע תקין אז לשחרר זה יגיע בטוח...
    בהצלחה

לילוש
  • היי :)
    קודם כלתודה לכולן על העצות :)

לילוש,מעקב הזקיקים כלול בסל של הקופת חולים?איך זה הולך?וזאת בדיקת אולטרסאונד רגילה או וגינלי?
    ??אור??
  • מעקב זקיקים זה באולטרסאונד וגינלי, טכנאית בודקת לך מתי את מבייצת וזה הכי בטוח וודאי. את ניגשת לרופא נשים והוא מוציא לך הפניה, האולטרסאונדים שלהם יותר משוכללים מאולטרסאונד רגיל של רופא נשים. מומלץ מאוד!!
    זה לא עולה כזף. אני גרה במרכז, עשיתי בראשון לציון יש שם מרכז לבריאות האישה ושם עשו לי מעקב.
  • תודה :) נראה מה יהיה החודש,מקווה שלא אצטרך בכלל :)
    אני אמורה לקבל מחזור מחר...אני מקבלת מחזור קבוע בימי שישי.לפני המחזור תמיד מתחילות לי מעט הפרשות חומות כבר יומיים,שלושה לפני המחזור.ואז ביום שישי מתחיל הדימום(סליחה על התיאור )
    הפעם לא היה כלום.שום הפרשה..שזה מוזר.מקווה שזה מעיד על משהו שקורה

??אור??
  • טוב מצטרפת להמלצות
    מאוד ממליצה גם לעשות בדיקת זרע.. גם כדי לשלול עוד בעיה וגם כי ברגע שתשללו משהו זה לדעתי מוריד הרבה מהלחץ.
    לא הבנתי מאיזה בדיקה את מפחדת?
    הבדיקות שתיארו לך זה א"ס וגינלי רגיל. זה באמת לא כואב מקסימום הסיטואציה טיפה לא נעימה לדקה וזהו... ובהריון יש לא מעט כאלה תתחילי לתרגל
  • היי,
    את מתארת סיטואציה שקרתה לי בדיוק. גם אני עשיתי את הכל הבדיקות הדרושות, רופאת הנשים אמרה שהכל בסדר גמור ויש להמתין בסבלנות, עשיתי בדיקות גנטיות, עשיתי בדיקות קרישה... בסופו של דבר התברר שהבעיה היא אצל בעלי- ספירת זרע נמוכה.

ממליצה בחום רב לבקש ספירת זרע!
  • מה שמלחיץ אותי זה הu.s הואגינלי...אבל כנראה שאצטרך לעשות אותה וזאת תהייה "טבילת אש" כמו שאומרים לקראת הבדיקות שיהיו בהריון בע"ה.
    אני חושבת שבאמת החודש אחכה לראות מה קורה.ואם אקבל את המחזור המקולל,אז אלך לבצע את כל הבדיקות...
    אתן חושבות שמה שרשמתי לגבי ההפרשות זה סימן למשהו? יכול להיות?

ותודה לכולן ..המילים החמות וההסברים באמת עוזרים ומעודדים.
    תודה

**אור**
  • היי
    לגבי ההפרשות הכל יכול להיות.מחזיקה לך אצבעות שמחר לא יגיע ותעדכני :)

אם אף פעם לא עשית א"ס וגינלי אז מבינה למה זה מלחיץ... אבל בלי קשר להריון באמת חשוב מידי פעם לבדוק שהכל בסדר, לעשות בדיקת PAP וכו'. כמו הרבה דברים ברגע שתעשי את הראשונה תראי שזה לא נעים אבל לא נורא! יכול להיות שתרגישי נוח יותר עם רופאה אישה? מקווה שטבילת האש שלך תהיה כשתגלי שאת בהריון ואין ברירה
  • היי,פאפ ובדיקה שיגרתית אני עושה פעם בחצי שנה ,כבר כמה שנים.אבל משום מה האולטרסאונד נראה לי יותר מפחיד..אבל אין ברירה,אלא להתגבר על זה ולעשות.
    מקווה שמחר לא אקבל.הלוואי :)
    תודה ואעדכן מחר,מקווה שבבשורות טובות

**אור**
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה