תנועות עובר בשלב מוקדם שנעלמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. עבר עלי יום מלחיץ. אנסה לקצר כדי להגיע לשאלה.
    מאמצע שבוע 14 התחלתי להרגיש תנועות עובר. זה מאוד מוקדם אבל אני מאוד רזה (48 קילו על על 172 ס"מ) וכמו שגיליתי היום יש לי שלייה אחורית. פלוס אצלנו זה משפחתי. גם אחותי ואמא שלי הרגישו את העובר משבוע 14 בהריון ראשון.
    אחרי שבוע וחצי פתאום הפסקתי להרגיש אותו. כל הטריקים לא עזרו. מאוד נלחצתי והרופאה נתנה לי הפנייה לאולטרסאונד. הלכתי וברוך השם הכל בסדר. דופק 164 והעובר פעיל. על הדרך ניסיתי לדעת אם יש לי בן או בת כי אני הולכת לעשות רק סקירה מאוחרת בשבוע 19 אבל העובר התעקש להיות עם רגליים סגורות.
    בקיצור למישהי פה היה תנועות בשבועות מוקדמים (14-18) שנעלמו לתקופה??? מישהי יודעת סיבה למה זה קורה?[:
4 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע כזה העובר עוד קטן ולא תמיד הבעיטות חזקות מספיק כדי שיורגשו
    לכן אין צורך במעקב תנועות לפני שבוע 26 למיטב זכרוני...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מה שטלטול אמרה
    מבינה אותך אבל, אני הלכתי לבדיקה כשהפסיקו לי בחילות לכמה ימים
  • אני יודעת שצריך לעקוב אחרי התנועות משבוע 26 בערך. פשוט כבר כל כך התרגלתי להרגיש את התנועות שנבהלתי. מה שמצחיק שאחרי כל הפאניקה עם הרופאה וכמובן עם בעלי, אחרי האולטרסאונד ישבתי בעבודה ואכלתי תפוח והרגשתי תנועות...
  • גם אצלי זה היה ככה ולא היה לי הכי ברור מה קורה, כי לפעמים הייתי מרגישה ממש 'רעש' בבטן ולפעמים 'שקט' להרבה זמן... עד שהגעתי לשבוע 24 שאז התנועות הרבה יותר ברורות ומורגשות.
    למה זה קורה? כי הוא עוד קטן וזה מאוד תלוי בתנוחה שהעובר נמצא... רק אם הוא ממש קרוב לדפנות, אפשר להרגיש :)

חכי קצת... זה עוד יגיע ובגדול

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה