היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז היום,בבוקר עשיתי בדיקה לצערי תשובה בהחלט לא ברורה ומבאסת כל חלון התצוגה החליף,צבע לורוד,ולכן לא הצלחתי להבדיל אם,יש או אין בהתחלה היה נראה פס אחרי זה הוא נעחם ונשאר רק את המסגרת של הפס...בתמונה הפס כבר דהה אפשר להגיד אוף איזה מצב מעצבבןןןן http://sizmedia.com/my.php?i=ihmxrdzjmvlm.jpg
7 תגובות
עמוד 1
התמונה גם לי לא ברורה. אולי הבדיקה לא הייתה בתוקף? ואז הבדיקה לא נותנת תשובה מהימנה. את כבר ביום האיחור? אם כן גשי לעשות בדיקת בטא:) ותעדכני כמובן...
אני הייתי מחכה עוד כמה ימים ואז מסיקה מסקנות. לפעמים הביוץ היה מאוחר יותר ואז קשה יותר לקבל תשובה ברורה עכשיו ולעיתים ממש נדירות המכשיר פגום. בקיצור- חכי עוד 3-4 נניח... בהצלחה!
l]
ליאל בהצלחה ותעדכני!!!
יכול להיות שהבדיקה יצאה ככה כי זה לא היה השתן הראשון? עשיתי עוד בדיקה וקיבלתי את אותה תןצאה ל הסטיק נהיה בצבע ורוד ואי אפשר לראות אם יש פס יש צבע ורוד ופס שאמור לחלחל הצבע אבל זה לא פס פס..בנתיים יש לי כבר יומיים בחילות חצקונים בכל משהו לא רגיל אצלי מוזר מאוד
אני לא רואה כלום
יש לך כבר איחור? אם כן גשי לעשות בדיקת בטא בדיקת דם היא הכי אמינה.
אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק... רק אתמול הכנתי לך את החתימהההההההה חחחח תגידי...עשית פיפי ישירות על המקלון ? או בכוס ?