בדיקת שד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברה שנה מאז שהתחלתי טיפולים ונשלחתי לחזור על כמה בדיקות. אחד הבדיקות היא בדיקת שד.
    לאחר פגישה עם כירורג נשלחתי לאוטראסאונד שד.לא משהו מיוחד בדיקת שגרה.ניסיתי לקבוע תור לאולטראסאנד. בדקתי בכל אזור גוש דן התור הכי קרוב לסוף ספטמבר וזה אומר שאני מפסידה עוד חודש של טיפולים כי בלי הבדיה הזו לא ימשיכו לי את הטיפול. אני אבודת עצות ולא ידעת מה לעושת.
4 תגובות
עמוד 1
  • הי אלה, אולי תבדקי עם קופת החולים אם יש סיבסוד במקרה שתעשי את הבדיקה בפרטי.
  • בסופו של דבר הצלחתי להקדים את התור אומנם קצת רחוק אבל עדיף ככה
  • ביוני ניסיתי לקבוע תור לבדיקת שד. אמרו לי שיש תור רק בסוף יולי. היססתי ולא קבעתי תור מיד. התקשרתי יומיים אחרי. התור ליולי כבר לא היתה. בסוף קבעתי לסוף אוגוסט...
  • היי אלה
    תנסי להתקשר ישירות למכון מור לסניף שהכי קרוב אליך
    שאני הייתי צריכה התקשרתי ישירות לסניף ראשון מכון מור והיה לי תור מהיום להיום
    גם חברה שלי שנתנו לה בהתחלה תור לעוד חודש דרך המוקד של מכון מור
    ושהיא התקשרה למכון מור לסניף ראשון ישירות היא קיבלה תור לאותו יום אחרי צהריים

ותוצאות במקום

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה