-
לבדיקות שגרתיות לדעתי אין צורך לקחת את הבעל
לבדיקות כמו שקיפות וסקירות, בהחלט כן! זו חוויה לשניכם, זה הריון של שניכם
הרופאים רגילים לכך שבאים זוגות לבדיקות האלו
אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
אני לא לוקחת את בעלי לבדיקת השגרתיות. הרופאה שלי ליד הבית ובעלי עובד שעה נסיעה מהבית, זה תכלס ממש לקחת יום חופש... אולי אם הוא היה עובד גם ממש קרוב והיה יכול לצאת רק לשעה מהעבודה... אבל לא מרגישה שזה הכרחי.
לשקיפות ולסקירות כמובן!!!!
בגלל שכמו שאני תמיד ממליצה פה קבעתי הכל מלאאא זמן מראש הצלחתי להסתדר גם על שקיפות בשישי בבוקר וגם על סקירה שנייה (שעוד לא הייתה, טט"ט) בשש וחצי בערב... אז הוא רק היה צריך יום חופש לסקירה הראשונה. עוד סיבה לא לדחות את הקביעת תורים :)
על הרופאים האלה זה גם ממש לא מעיק ושמעתי על בנות שבאות גם עם אמא בנוסף. על הרופאת נשים שלי בטוח זה היה מעיק היא גם ככה אנטיפתטית וקשוחה.
זה ממש כיף שהם באים לבדיקות האלה לדעתי אל תוותרי על זה
-
בעלי בא איתי לכל הבדיקות החשובות , סקירות שקיפות וכו׳
הוא לא כ״כ הבין כלום ממה שהרופא הסביר, אבל נהנה מכל רגע
-
כל הבדיקות נקבעו לי ב 16:00 או 16:30 אחה"צ (נאמר לי שלא מקבלים מאוחר יותר). שנינו עובדים ימים ארוכים וזה אומר בשבילו (ובשבילי) לצאת באמצע היום. הוא כמובן ייצא אם אבקש ממנו, אבל תוהה אם הגיוני שיישב איתי נניח ב 3 שעות של סקירה.
אולי אלך לשקיפות לבד ולסקירות אקח אותו, נראה איך ארגיש בימים שלפני הבדיקה.
תודה
-
בעלי בא איתי לכל הבדיקות גם למעקב החודשי אצל הרופאה. לפעמים הוא שואל אותה שאלות חשובות שלא עולות לי לראש. חוץ מזה שזה גם שלו כיף לראות אותו נמס בכל פעם מחדש בכל בדיקת אולטראסאונד... :)
-
אני לא קוראת לו בכלל למעקב החודשי של בדיקות שגרתיות ואולטרסאונד, וגם לא היה איכפת לי שלא יבוא לסקירות ולשקיפות כי אני מספרת לו הכל, אבל הוא התעקש להגיע לשקיפות ולסקירות אז ברור שהסכמתי:)
אני כל פעם מחדש מפחדת מאוד ותמיד מעדיפה להיות לבד בבדיקות, אבל לא אמנע ממנו מלבוא לבדיקןת זה גם ילד שלו.
-
היי, הסקירה לוקחת כחצי שעה... למה 3 שעות?? אנחנו גם לא חיכינו בתור בכלל היה מאוד מסודר.. נכנסנו בול בזמן שלנו. אבל שניהם היו רופאים פרטיים אולי בגלל זה.
מבינה את הדילמה עם שעות העבודה.
ממה שעברתי עד עכשיו אם הייתי חייבת חייבת חייבת לבחור - אז אפשר להסתדר בלי השקיפות, אולי תקחי את אמא או משהו, ועל הסקירה לא לוותר בעיניי. זה ממש לעבור איבר איבר וזה כל כך כיף וחמוד!!! אצלינו פיצית גם עשתה שלום וגם דיברה (כאילו, פתחה וסגרה את היד ובלעה מי שפיר.. אבל מה אכפת לי לתת לזה פרשנות)
-
תות27 - אני ממש מבינה את הלחץ, גם אני ככה.
שני13 - אני הולכת בשתי הסקירות גם לרופא פרטי ואמרו לי שזה לוקח שעתיים וחצי-שלוש, ולכן קובעים בשעה מוקדמת... מוזר.
אגיד לו שמעדיפה שיבוא איתי לסקירות ואקח באמת את אמא לשקיפות, היא יותר מתשמח שאשתף אותה בתהליך :)
-
דיברתי עם אמא שלי. היא תבוא איתי לשקיפות. לסקירות כבר אקח את בזן הזוג
-
יופי!! בטוחה שיהיה לך כיף.
ואני בטוחה שגם היא תהנה ממש
-
אתמול הייתי בשקיפות ואמא שלי באה איתי (בעלי במילואים) היא התרגשה ממש עד דמעות זו חוויה יוצאת מן הכלל. אין ספק שתהנו.
בהצלחה!!
-
בעלי היה איתי בכל הבדיקות
לא הייתי רואה את עצמי בלעדיו.
בכל הבדיקות המבלבלות הוא היה קשוב לרופאים
בזמן שאני לא הייתי על הקרקע.
הוא איזן אותי בכל ה9 חודשים האלה.
לא חושבת שהייתי יכולה אחרת.
ולא אני לא חושבת שזה מעיק על הרופאים.
מדי פעם גם חמתי הייתה באה איתנו והם נורא קיבלו את זה בשמחה.
-
Raheli Dana Mouly - אני חושבת שזה יותר עניין שלי לא להפריע לו מאשר שלו. אני מניחה שהוא היה רוצה להצטרף אם הייתי שואלת, אבל אני לא רוצה שההיריון הזה יעיק עליו. גם ככה אני מרגישה לא טוב ועייפה, לא רוצה שיימאס לו מהכל... אולי לא רציונלי, אבל ככה אני מרגישה
Barm - תודה! העלית לי חיוך ענקי. אני כבר מחכה לראות את התגובה של אמא