בדיקת ביוץ האם היא אמינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מנסה להיכנס להריון
    שבוע שעבר עשיתי בדיקת ביוץ מהיום 10 עד היום ה17 מהמחזור ויצא לי שלילי.
    אני מקבלת מחזור כל 30 יום.
    האם יכול להיות שהבדיקה לא אמינה או שפיספסתע את הביוץ שלי?
    קראתי שיש ביוץ אז ההפרשות שונות , אצלי הם נשארו אותו דבר.
    אשמח לדעת מה דעתכן
    תודה מלי
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,אני את הבדיקות ביוץ מתחילה ביום העשירי של המחזור וממשיכה עד מתי שמופיעה תוצאה חיובית.אני יודעת שלפעמים יכול להיות שהביוץ מתרחש מאוד מאוחר.ולכן כדאי להמשיך לבדוק עד שמגלים תוצאה חיובית.לגבי ההפרשות זה לא תמיד,..אצלי היו פעמים שההפרשות נעשו שקופות וצמיגיות.והיו פעמים שךא היו בכלל.גם לגבי כאבי ביוץ.היו כמה פעמים שהרגשתי וחלק מהפעמים לא.
    אם את לא מצליחה לזהות ביוץ ע"י הערכה,אולי תנסי לפנות לרופאת נשים לעשות מעקב זקיקים.אני אישית לא עשיתי,אבל בנות פה המליצו לי,ואם החודש לא ילך,אז אני גם אלך לעשות.
    בהצלחה

**אור**
  • הרופא נשים שלי אמר לי שיבוץ מתרחש כל 14-16 יום מהמזור.
    אבל לפי הבדיקה לא היה לי ביוץ.
    מוזר בחודשים שלא רצתי להיכנס להריון ובדקתי עם הבדיקות ביוץ הוא הופיע.
    ועכשיו שאני רוצה הוא לא מופיע.
    מבאס
  • זה נכון שהוא מתרחש בימים ה14-16 מהמחזור.אבל יש מקרים שהוא מתרחש גם מאוד מאוחר,או מאוד מוקדם.גם זה קורה.אצלי הוא היה פעם אחת ביום העשירי מהמחזור...

**אור**
  • עניתי לך בפורום השני שפרסמת
    לגבי כאבים היו לי פעמיים
    הפרשות דוקא עבדו לי מעולה.. פרטתי שם. תתחילי מהיום העשירי כמו שאמרו לך, זה יגיע אחרי 14 יום רק אם את מקבלת מחזור כל 28 יום כמו שעון בעיקרון
    בהצלחה!!

• היי חמודה
    אצל כל אחת זה שונה ולא רק, זה משתנה ממחזור למחזור, ביוץ מושפע מהרבה אלמנטים וקריטריונים הרלוונטיים לאותו החודש ( תזונה ספורט לחמים וכדומה)
    פשוט תעקבי עד שתגלי ביוץ, לי למשל הביוץ היה מתרחש כל יום 10 למחזור ובחודש האחרון שלי היה לי פעמיים ביוץ, אחד מוקדם והשני מאוחר..
    אין מדע מדוייק
    אבל אני ממליצה לך לבקש מהרופא הפניה למעקב זקיקים, זו בדיקת אולטרה סאונד וגילית שבודקת את מצב הזקיקים בשחלות. והטכנאים אומרת לך בדיוק מתי יתרחש ביוץ, זו בדיקה שכלולה בסך הבריאות אז כדאי לנצל זאת- מאוס עוזר במיוחד למישהי שלא יודעת מתי הביוץ...
    בהצלחה:)

• בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה