סיוט בהריון ראשון שאני לא מאחלת לאף אחת.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אני בהריון ראשון, שבוע 7. לפני כשבוע וחצי חשתי ברע בעבודה, בחילות, הקאות, הנחתי כי כמו רוב הבנות גם אני אסבול מבחילות והקאות בתחילת ההריון.. אבל שום דבר לא הכין אותי למה שיקרה. ביום א' הייתי בעבודה, הקאתי וחשתי חולשה והלכתי הביתה לנוח, יום למחרת קמתי עוד יותר גרוע, הקאתי בלי סוף, 8 פעמים בבוקר אחד, בעלי היה במילואים (שם נמצא כבר חודש) ונטרף מדאגה אז הוא הזמין רופא הביתה, הרופא שלח אותי במיידי למיון, הייתי במצב שבקושי יכלתי לדבר, לא היה לי כוח אפילו להתקשר למונית.. כיוון שאף אחד לא יודע על ההריון הייתי לבד בסירה, בעלי הבין שאין ברירה ופשוט יצא מהמילואים בלי אישור בטענה שיסביר אחר כך..אחרי 3 שעות נסיעה מהדרום הוא הגיע והלכנו למיון נשים. חשוב לציין כי גם התהליך בבית חולים היה נורא ולקח כ-4 שעות עד שרופא ראה אותי, 4 שעות שאני שוכבת בפרוסדור המיון וקמה לשירותים כל 10 דק' חלשה יותר ויותר.. אחרי פרמין ו-2 שקיות עירוי שלא עזרו כלל הוחלט לאשפז אותי. קשה לי לתאר במילים את הסבל שעברתי, המחשבות הכי רעות שאתן יכולות לדמיין לעצמכן עברו לי בראש.. והנורא מכל שקלתי להפסיק את ההריון, הגעתי למצב פיזי ונפשי כל כך קיצוני שלא יכולתי יותר, ובבית חולים לא יכולים לעשות דבר כיוון שאני בהריון. ביום השני החליפו לי את התרופה מפרמין לזופרן מה שמאוד עזר.. ההקאות פחתו, ואפילו אכלתי מעט קרקרים. אחרי 5 ימים שוחררתי, כשאר אני לוקחת כדורים של זופרן בבית, כדורים מעייפים נורא, חזקים שבנוסף לכל גורמים לעצירות קשה, ככה ששבועיים גם לא נכנסתי לשירותים. ממש חסכתי מכם תיאורים קשים אבל אני חייבת להגיד שבסיוט הכי נורא שלי לא דמיינתי שככה יתחיל ההריון.. האישפוז בבית החולים הוביל לכך שסיפרנו על ההריון לאנשים שלא רצינו לספר לכם כי הוצפנו בשאלות וחקירות.. הדבר היחיד הטוב שיצא מכל הסיפור הוא שאמרו לנו שיש לעובר דופק.
10 תגובות
עמוד 1
במילה אחת: וואו.
ממש וואו זה נשמע כמו התסמונת שהייתה לקייט מידלטון.. שאשפזו אותה בגלל זה... גם לבת של חברה של אמא שלי היה וראיתי אותה באיזה חודש רביעי והיא נראתה כל כך רזה! כמו ששירה אמרה לרוב גם במקרים האלה זה עובר בשליש השני. אני יודעת שזה לא מנחם מאוד עכשיו כי זה נראה כמו נצח... המון המון חיבוקים ותמיכה. עכשיו כשיודעים תנסי להיעזר, אמא אחיות חברות טובות... מי שגר קרוב... תמשיכי לעדכן אותנו מה שלומך
ואוו! כמו שאמרו - העיקר שיש דופק ושאת מרגישה טוב יותר, תנסי לאכול שזיפים שיעזרו לך ליציאות.. בהצלחה! המשך קליל יותר ורגוע :) מקווה שלא תגיעי שוב למצב כזה..
נשמה שלי. את לא לבד. עברתי את הגהנום הזה בשתי ההריונות שלי. היתי הולכת עם הברנולה הביתע וחוזרת לקבל עוד שתי ליטר ככה פעמיים שלוש בשבוע עד חודש רביעי. . זה גהנום. אבל בסוף הגהנום האלה יש פרי מתוק וטהור. תיהי חזקה נשמה את לא לבד
אני כל כך מזדהה איתך מותק.אני כרגע בשבוע 8 וזה סיוט מתמשך .אני גם לוקחת זופרן של 8 מ"ג והאמת,זה לא עוזר לי....שולחת לך חיבוקים
בנות תודה רבה על התמיכה..!!!! ברוך השם היום אני כבר יותר טוב, אמנם תלויה בזופרן כמו באוויר לנשימה, אבל לא הקאתי כבר 3 ימים שזה שיא מבחינתי!! :) יש לי ביום ראשון הבא בדיקת דופק וקבעתי שקיפות לתחילת אוקטובר. הבנתי שאני צריכה אחות/רופא מלווה להריון. אני בכללית- למי עלי לפנות?
טוב לשמוע שאת מרגישה יותר טוב!!! אחות ליווי הריון של כללית קובעים לשבוע 12 בערך..... אפשר לקבוע דרך האתר עם סיסמא או דרך מרכז בריאות האישה אליו את שייכת
תודה חן!! עכשיו אני זמינה להתחיל להתרגש.. :)
זה נקרא היפרמזיס גרבידרום עברתי אץ זה בהריון עם הבן שלי סיוט מאין כמותו!!!עד 40 הקאות ביממה ואישפוזים נונסטופ...תנסי את הכדור סטרון ולאו דווקא זופרן..אין לו תופעות כאלו והוא מונע לגמרי את ההקאות.ותתנחמי.. בסביבות שבוע 12 הכל יחלוף כלא היה בהצלחה מאמי
שמחתי לקרוא שהכל בסדר ושראיתם דופק וזה מה שחשוב! אני מבינה את ההרגשה שלך. אני גם הרגשתי ככה בשני ההיריונות.המון הקאות והרגשת חולשה נוראית כולל מגרנות יומיומיות. מה שחשוב זה לשתות המון מים. תחשבי על התוצאה ותדעי שעד שבוע 14 זה יחלוף (לפעמים גם לפני כן) והכוחות ישובו אלייך. המשך קל ותקין