הריון ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אולי תוכלו לעזור לי....
    יש מצב שבדיקת דם שיוצאת שלילית זה טעות ? או שבדקתי מוקדם ?
    בכל אופן אשתף בפרטים
    שלושה ימים אחרי קיום יחסים היום לי כאבי בטן חזקים בבטן תחתונה לא כאבי ביוץ כי את זה אני מרגישה כל חודש
    שבוע וחצי בערך אחרי התחילו לי דימומים עדיין לא מחזור אבל במשך כמה ימים מדממת קצת וזה הפרשות חומות כאלה
    המחזור שלי אני בדרך כלל סדיר הייתי סקרנית מידי ועשיתי בדיקת גם לפני האיחור.....
    יש מצב שהתוצאה השלילית היא טעות?
    גם חשוב לציין שיש לי לפעמים כאבי בטן שהולכים וחוזרים
    אודה לעזרתכן
4 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי מתי את אמורה לקבל?
    אני עשיתי בדיקת דם יומיים לפני האיחור והיה חיובי אבל 76 שזה נמוך ממש ההתחלה של ההתחלה... אז בהחלט יכול להיות שבדקת מוקדם מדי, למרות שלא לגמרי הבנתי את סדר הזמנים :)
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שני13

לא הבנתי מתי את אמורה לקבל?
    אני עשיתי בדיקת דם יומיים לפני האיחור והיה חיובי אבל 76 שזה נמוך ממש ההתחלה של ההתחלה... אז בהחלט יכול להיות שבדקת מוקדם מדי, למרות שלא לגמרי הבנתי את סדר הזמנים :)

• טוב אני יעשה סדר התבלבלתי מהלחץ עכשיו אני ירשום יותר מדוייק
    ככה קיבלתי ב-24.7
    קיימנו יחסים ב-1.8 היה תאריך ביוץ ככה לפי בדיקה באינטרנט לפי מחזור אחרון
    אחרי שלושה ימים הכאבי בטן כאילו ביום ראשון 3.לחודש
    וביום שני האחרון 18.8 התחילו לי דימומים / הפרשות חומות כאלה בלילה על התיאור :)
    וככה עד היום היום בבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם יצא שלילי בלי שום פרוט כמה הבטא
    ברמת העקרון אני אמורה לקבל רק שבוע הבא
  • היי
    אם עשית ככ הרבה זמן לפני האיחור הגיוני מאוד שבכל מקרה יצא שלילי.
    ממליצה אבל לא רק ביום של הביוץ אלא יום כן יום לא לפחות כל השבוע של הביוץ... גם יום לפי תאריך משוער לא ודאי אם כבר תנסי בדיקות ביוץ או לקרוא קצת על שיטות טבעיות לזיהוי ביוץ :)

בהצלחה תעדכני!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה