מה דעתכן על בריכה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זו שאלה קצת היסטרית אבל בכל זאת...
    אנחנו טסים לכמה ימים במלטה כשאהיה בשבוע 21.. זו טיסה של שעה סך הכל. אני קצת לחוצה מזה אבל בעלי ממש ממש רצה שנטוס לבד פעם אחרונה בראש שקט (הוא חושש
10 תגובות
עמוד 1
  • אני נכנסתי לשחות בסחנה ממש בתחילת ההיריון. התייעצתי עם רופא שאמר ששחיה מאוד מומלצת ושאין מניעה להיכנס במהלך ההיריון. חושבת שאותו כלל תקף גם על בריכה

• זהו אני יודעת שים נגיד אין בעיה וגם כמו שאמרתי אני הולכת כל שבוע בזמן האחרון והרבה במים (כמובן עם כמויות אדירות של שתייה) וגם טיולים בנחל וכאלה מותר (שזה אני פחות אוהבת בגלל עניין ההליכה לנחל :) )... אבל בריכה שאין בה תחלופת מים כל כך רק הרבה כלור?
  • אני לא הייתי נכנסת לא לים ולא לבריכה, אבל אני פרנואידית מאוד ומקפידה בכל דבר. ואיזה כייף!!! חופשה, תהנו:) :) :)
  • אני שמעתי שברכה מותר. אני לא הולכת לברכה כי לא עשיתי שום פעילות גופנית מאז ההריון ושחייה בשבילי זה דיי מאמץ. אבל אם את בכושר או סתם רוצה לעמוד במים הקרירים אז למה לא?
  • אני הלכתי בשבוע 36 לאילת ושחיתי גם בבריכה וגם בים.
    פעילות גופנית בריאה לגוף לפני הלידה.
    ואין כמו בריכה בשביל להכין את השרירים שבגוף ללידה.
    אבל כמובן זוהי דעתי האישית בלבד.
    בכל מקרה תעשי חיים ותשמרי על עצמך
  • תודה בנות!!!
    נתתן לי יותר מדי קרדיט אני לא מתכוונת לשחות שלא לצורך רק בקטע של פינוק בנופש
  • אני הייתי הקיץ כבר כמה פעמים גם בבריכה וגם בים

תשתי הרבה מים

ותעשו חיים

:-)

ליטלילי
  • אני הייתי הקיץ כבר כמה פעמים גם בבריכה וגם בים

תשתי הרבה מים

ותעשו חיים

:-)

ליטלילי
  • אני נכנסת חופשי.
    ים, בריכה...
    כל הבעיה היא להיכנס לאגמים ומעיינות שאין בהם זרימה ואז יש מצב שהמים מקבלים כעין קרום שכבתי עם המון חיידקים.
    תיהני!!

l]
  • תודה בנות
    מקווה שהכל יהיה בסדר!! :)))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה