מה עם הדופק??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חייבת לשתף אתכן.
    אני היום בשבוע 7+3. לפני שבוע הייתי במרפאה הרופאה ראתה עובר שק חלמון ודק הריון. אמרה שזה נראה כמו שבוע 5 וחצי וראתה דופק אבל לא בטוח וחלש. אמרה לי לחזור השבוע.
    הבוקר הלכתי לרופא תורן במרפאה ופתאום האידיוט לא רואה כלום. רואה רק שק הריון וספק שק חלמון. לא ראה עובר. שאלתי איך יתכן שלפני שבוע היה ופתאום אין ומאז עוד פסקו לי ההכתמות ולכ היה דימום. אמר שזה נדיר. כולי בהיסטריה אובדת עצות. החלטתי ללכת למיון. הייתמ במיון שם ראה עובר ראה שק חלמון ושק הריון אך עדיין לא ראה דופק. אמר שזה נרטה כמו שבוע 6. ולכן אולי עוד מוקדם. ועד שבוע פער לא עושים תיקון. אמר ללכת שוב שבוע הבא למרפאה לא״ס. נותר לי להמתין עד יום רביעי הבא. ואני מרגישה בינתיים שאני מתחרפנת...
    קרה למישהי משהו דומה? יש כאלה שרק בשבוע 8 ראו דופק?
    אני משתגעת!!

5 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים הביוץ מאוחר ואז החישוב שלך יוצא שגוי..
    ב''ה הכל יהיה תקין תחכי לשבוע 8 ככה אחרי שהוא אמר לך שאת ניראת שבוע 6 וכך התשובה תהיה 100 אחוז..
    בהצלחה ותמיד להיות באופטימיות ולחשוב חיובי
  • תודה. מה שמוזר חי שסיהיתי את הביוץ ביום ה 11 למחזור. ושבועיים אחרי כבר היו שני פסים בבדיקה שתדלת להיות אופטימית. למרות הצתח והקושי. מתפללת לטוב.
  • אושר מאמי, לא סתם אומרים שבדיקת דופק ראשונה מומלץ לעשות משבוע 7
    זה כדי שהבדיקה תהיה וודאית

אל תדאגי בעזרת ה׳ הכל יהיה בסדר!!!
    תשמרי על עצמך ולא להיכנס לסטרס זה לא יועיל לך כרגע...

• תודה שני. מתפללת לשם כל יום שיהיה בסדר. ידוע לי שהלחץ לא טוב. אבל קשה...
    רוצה כבר להיות שקטה לדעת שהעובר מתפתח.
  • לא קלה ההמתנה ולא קל חוסר הוודאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה